Ο Νεϊμάρ κάλυψε τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες ύψους 150 χιλιάδων ευρώ!

Έναν ακλόνητο σύμμαχο στο πρόσωπο του Νεϊμάρ βρήκε ο Ντάνι Άλβες, με τον επιθετικό της Αλ Χιλάλ να καλύπτει τα δικαστικά έξοδα του συμπατριώτη του ύψους 150 χιλιάδων ευρώ!

Της φυλακής τα σίδερα θα βλέπει για τα επόμενα 4,5 χρόνια ο Ντάνι Άλβες, καθώς ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε για την υπόθεση βιασμού σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης εις βάρος μιας 23χρονης κοπέλας.

Η σχετική απόφαση του δικαστηρίου έγινε γνωστή λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, με τον παλαίμαχο αμυντικό των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους παράλληλα να καλείται να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Παρόλα αυτά ο Άλβες τελικά δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσει μοναχός το οικονομικό φορτίο, μιας και ο φίλος του, Νεϊμάρ, προσφέρθηκε να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη «UOL» ο Νεϊμάρ μαζί με την οικογένειέα του δέχθηκαν να πληρώσουν ένα ποσό ύψους 150 χιλιάδων ευρώ για τα δικαστικά έξοδα του συμπατριώτη τους, αλλά και να του παρέχουν νομική βοήθεια μέσω του Γκουστάβο Σίστο που αποτελεί έναν εκ των πιο έμπιστων νομικών εκπροσώπων της οικογένειας.

Οι δυο άνδρες άλλωστε φέρεται να συνδέονται από μια πολύ στενή φιλία, με τον Νεϊμάρ να στέκεται δίπλα στον Ντάνι Άλβες καθ΄όλη τη διάρκεια του δικαστικού του αγώνα.

Subscribe

Related articles

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Οι ενδεκάδες του «αιώνιου» ντέρμπι

Γνωστές έγιναν οι αρχικές ενδεκάδες για το αποψινό...

LIVE: Ολυμπιακός – Λαμία

0" :style="{display:matchInfo.events ? "block" : "none"}">{{p.min}}' {{p.min_p !=...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

Επιστροφή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον Ολυμπιακό. Τη Λαμία...

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τη Λαμία στο...