Το ενδεχόμενο για τριάδα με Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Καμπί και τα αινίγματα της 11άδας του Ολυμπιακού

Η τελευταία προπόνηση του Μεντιλίμπαρ δεν μας έκανε… σοφότερους σε επίπεδο δοκιμών οπότε υπάρχουν αινίγματα και ανοιχτά μέτωπα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ.

Δεν ήταν ιδιαίτερα… βοηθητικές οι τελευταίες δοκιμές του κόουτς Μεντιλίμπαρ πριν το Φερεντσβάρος – Ολυπιακός (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2). Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε κυρίως με τρία ερωτηματικά. Τρία αινίγματα.

Πρώτον εάν ο Κίνι ξεκινήσει αντί του Ορτέγα αριστερά. Δεύτερον εάν επιλεγεί ο Ορτα ή ο Αλεξανδρόπουλος για τον άξονα και τρίτον ποιος εκ των Φορτούνη – Μασούρα – Ποντένσε δεν θα ξεκινήσει. Δεδομένα δηλαδή είναι ανοιχτή η εκδοχή με τρεις στην επίθεση με τα εξής πρόσωπα: Μασούρα, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Μπορούμε να δώσουμε εδώ το παράδειγμα πώς στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ με τη Φερεντσβάρος δεν είχε ξεκινήσει βασικός ο Ποντένσε. Ο Πορτογάλος δεν ήταν βασικός δηλαδή σε εκείνο το ματς.

Υπενθυμίζεται πώς ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του είχε παραταχθεί με τον Πασχαλάκη στην εστία, τους Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας ενώ στη μεσαία γραμμή είχε τριάδα. Συγκεκριμένα με τον Έσε και με τους Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο ενώ ο Φορτούνης με τον Μασούρα ήταν ως εξτρέμ, έχοντας τον Ελ Καμπί στην κορυφή.

Άρα ποια θα μπορούσε να ήταν η εκτίμηση της 11άδας; Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, αριστερά μικρό προβάδισμα ο Ορτέγα έναντι Κίνι, κέντρο άμυνας με Ντόι και Κάρμο και δεξιά Ροντινέι. Κέντρο με Εσε, Τσικίνιο και έναν εκ των Ορτα- Αλεξανδρόπουλου και πίσω από τον φορ Ελ Καμπί τρεις υποψηφιότητες για δύο θέσεις: Ποντένσε, Μασούρας και Φορτούνης.

🔴⚪ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΩΡΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!

Με εφόδιο το 1-0 του «Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε στον επαναληπτικό κόντρα στη Φερεντσβάρος, με έπαθλο μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες του Conference League.

🏟️ Groupama Arena
🕙 22:00

👏 Καλή επιτυχία στην… pic.twitter.com/QtQdqZepnB

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) February 22, 2024

Subscribe

Related articles

Ο Γκρίνγουντ κράτησε τη Χετάφε στο «κόλπο» της Ευρώπης, 3-1 την Αλμερία

Η Χετάφε επικράτησε εκτός έδρας της Αλμερίας με...

Τερίμ: «Θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ ανέφερε πως...

Χωρίς Μπερνάρ και Χουάνκαρ κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Κυριακή τον...

Χωρίς Μπερνάρ και Χουάνκαρ κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί την Κυριακή τον...

Ράκιτιτς: «Με τον Μεντιλίμπαρ παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο» (pic)

Ο Ιβάν Ράκιτιτς αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο για την...

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

Ο Ολυμπιακός έγραψε άλλη μία χρυσή σελίδα στην ένδοξη...