Σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ ο Ολυμπιακός Β’ μετά την ήττα με Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ με 1-0, φέρνοντάς τον σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ για την παραμονή του στη Super League 2. 

  • Αιγάλεω – Γιούχτας 1-0

Η Παναχαϊκή από τη μία πήρε μία νίκη – ανάσα με τον Ολυμπιακό Β’ με 1-0 και οι Ερυθρόλευκοι από την άλλη είνα σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ σε σχέση με την παραμονή τους. Μάλιστα εάν δεν τα καταφέρουν να νικήσουν στην αμέσως επόμενη αγωνιστική των Play Out του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 δεν θα μείνουν κατηγορία.

Ο σκόρερ για την Παναχαϊκή ήταν ο Μπαρέ με κεφαλιά στο 7′ ενώ τρία λεπτά πριν ο Παπαδούδης είχε αποκρούσει πέναλτι στον Αλιμπέ (στο 4ο λεπτό). Η Παναχαϊκή διατήρησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος, κάνοντας μία πολύ σημαντική νίκη για την επίτευξη της παραμονής της στην κατηγορία.

Σκόρερ: 7′ Μπαρέ

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ (89′ λ.τ Μπαρέ), Ζαμόρα, Προύντζος (89′ Λιοφάγος), Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Ντε Ολιβέιρα (72′ Πετράτος), Αλίμπε (72′ Γαϊτανίδης), Χριστόπουλος (63′ Ιατρούδης).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ (88′ Κεραμίδας), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (63′ Πινακάς), Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος (75′ Βλαχομήτρος), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Αιγάλεω – Γιούχτας 1-0

Άλμα σωτηρίας έκανε το Αιγάλεω. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν για τα Play Out του Νοτίου ομίλου του Γιούχτα με 1-0 και έφτασαν τους 25 βαθμούς παραμένοντας στην 7η θέση. Από την άλλη οι Κρητικοί με την ήττα αυτή έμειναν στους 17 και απέχοντας 7 από την Παναχαϊκή, ζητάνε ένα θαύμα με τις αγωνιστικές που απομένουν να είναι μόλις 3. Στα του αγώνα τα πάντα κρίθηκαν στο 26′, λεπτό στο οποίο ο Μπάμπης με σουτ έκανε το 1-0. Σκορ με το οποίο αρχικά ολοκληρώθηκε το ημίχρονο και εν συνεχεία και το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 84′ έφτασαν μια ανάσα από το 1-1, αλλά το σουτ του Μπουρσέλη σταμάτησε στο δοκάρι του Κυρίτση με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

Σκόρερ: 26′ Μπάμπης

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης (69′ Γαρουφαλιάς), Ναζίμ (61′ Ικεότσα), Βάρκας (69′ Κολλάς), Νταβιώτης, Μπουλλάρι (61′ Σταμένκοβιτς).

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Πολυχρόνης, Τζανής (66′ Βρεττός), Κόλα, Κορνιλάκης (77′ Λιποράσε), Μπουτσάκης (66′ Μπουρσέλης), Λώλης (77′ Ροβίθης), Δασκαλάκης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Αλεξόπουλος.

Πρόγραμμα

Σάββατο (27/04)

Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Κυριακή (28/04)

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-0

Αιγάλεω – Γιούχτας 1-0

Η βαθμολογία

6. Διαγόρας 27
7. Αιγάλεω 25
8. Παναχαϊκή 24
——————–
9. Παναθηναϊκός Β’ 20
10. Γιούχτας 17
11. Ολυμπιακός Β’ 16

Subscribe

Related articles

Φουλ για Europa League η Μπέτις

Η Μπέτις επικράτησε με το χορταστικό 3-2 επί...

Η Τουλούζ χάλασε με ανατροπή το πάρτι τίτλου της Παρί

Ο Κιλιάν Μπαπέ σκόραρε στο τελευταίο του ματς...

O σοβαρός Λουτσέσκου οδηγεί τον ΠΑΟΚ στον τίτλο! | Blog

Ο Σταύρος Σουντουλίδης έφυγε από την Τούμπα γεμάτος...

Αγκαλιά με το Champions League η Αταλάντα, 2-1 τη Ρόμα

Με κεκτημένη ταχύτητα η Αταλάντα, επικράτησε 2-1 της...