Τα 165.000 views του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δείχνουν πως το βόλεϊ γυναικών πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση

Η απήχηση που είχε στους φίλους του βόλεϊ, αλλά και των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συνολικά η μετάδοση του 5ου τελικού των «αιωνίων», δείχνει με τον πλέον πειστικό τρόπο πως ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί άμεσα λύση και να επιστρέψει το βόλεϊ γυναικών στην τηλεόραση.

Εδώ και χρόνια όταν πάμε να μιλήσουμε για την ανάγκη του να επιστρέψει το βόλεϊ γυναικών στην τηλεόραση πέφτουμε πάνω σε ίδιες απαντήσεις «δεν πουλάει το άθλημα», «ποιος ασχολείται», «τα έξοδα είναι πολλά», «δεν θέλει η ΕΡΤ» και άλλα που δεν τα βάζουμε γιατί δείχνουν πραγματικά πολύ χαζά.

Πράγματα που χρειάστηκε ένας αγώνας και συγκεκριμένα ο 5ος τελικός της Volley League Γυναικών για να καταρριφθούν. Και δεν υπήρχε πιο πειστικός τρόπος να καταρρίψει αυτές τις δικαιολογίες από τον κόσμο που παρακολούθησε μέσω του YouTube του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού την τελευταία μονομαχία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Συνολικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση που χρειάστηκε πέντε σετ για να κριθεί ο πρωταθλητής της φετινής χρονιάς και ο οποίος ήταν ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-2, είχε 165.000 views. Ένας τεράστιος αριθμός που δείχνει ξεκάθαρα πως το συγκεκριμένο άθλημα τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες αξίζει περισσότερες προσοχής. Στους άνδρες νούμερα δεν μπορούμε να έχουμε, καθώς με εξαίρεση τα εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού, όλα τα άλλα μεγάλα παιχνίδια τα δείχνει η ΕΡΤ, στις γυναίκες όμως αυτός ο αριθμός των views πρέπει να κάνει τους ιθύνοντες να κάτσουν κάτω και να βρουν λύση.

Δεν γίνεται στο πιο δημοφιλές γυναικείο άθλημα (με τεράστια διαφορά από το δεύτερο), να μην υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση των μεγάλων αγώνων. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία για το ποιος φταίει και για το αν η ΕΡΤ δεν θέλει. Πρέπει η ΕΟΠΕ σε συνεργασία με τις ομάδες να βρουν άμεσα λύση. Να πειστεί ο Παναθηναϊκός που και αυτός κάνει λάθος με το PAO TV και αν και πάλι η Ελληνική Τηλεόραση δεν θέλει, να πάνε σε άλλα κανάλια Με τα νούμερα που μπορούν να τους δείξουν από τα σημαντικά παιχνίδια, δύσκολα δεν θα βρουν στέγη.

Πρέπει όμως να προσπαθήσουν, γιατί πραγματικά είναι κρίμα αυτό το τόσο ωραίο άθλημα, το άθλημα που ξαναλέμε πως δεν έχει αντίπαλο στην δημοφιλία όσον αφορά τον γυναικείο αθλητισμό, να μην μπαίνει στα σπίτια όλων. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος για τη νέα χρονιά, η επιστροφή της Volley League Γυναικών στην τηλεόραση…

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Subscribe

Related articles

Μια θρυλική πρωτιά και η μάχη της Τούμπας

Μπορεί να έχει περάσει – κακώς – στα ψιλά,...

Θλίψη στην ΑΕΚ για το θάνατο οπαδού έξω από το «Arena»

Η ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση μετά το...

Τρεις υποψήφιοι για τη διαδοχή του Σα Πίντο

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν...

«Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε»

Σε ένα διήμερο των μεγάλων εκπλήξεων ο Εθνικός απέκλεισε...

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού η Καπογιάννη

Η Ελένη Καπογιάννη αποχώρησε από τον πάγκο του...

Μέρος της προπόνησης ο Σένκεφελντ, συνέχισε το ατομικό ο Ιωαννίδης

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έβγαλε μέρος του ομαδικού προγράμματος,...