Κασσελάκης: «Εκλογές 10 Μαρτίου – Στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει»!

-

24/02/2024, 20:02

Εκλογές προέδρου στις 10 Μαρτίου πρότεινε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγηση του προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο αναβολής.

Η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη:

«Καλωσορίζω την Όλγα Γεροβασίλη σε έναν όμορφο αγώνα. Δεσμεύομαι, ενώπιον όλων σας, ότι θα παραμείνω στο κόμμα και θα δουλέψω για το κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως βουλευτικής καρέκλας. Δεσμεύομαι ότι την επομένη των εκλογών, εφόσον κερδίσω, θα προσκάλεσε και την αντιπρόεδρο της Βουλής και την ομάδα της για να φέρουμε εις πέρας τις αναγκαίες καταστατικές αλλαγές που χρειαζόμαστε. Να ξέρουν όλοι ότι στο τέλος της ημέρας η αλήθεια θα κερδίσει, και πρέπει να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν σε εκλογές προέδρου, στις 10 Μαρτίου και υβριδικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. Και προφανώς αυτή είναι η εισήγησή μου προς το Συνέδριο».

Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε επισήμως από το βήμα του 4ου Συνεδρίου η Όλγα Γεροβασίλη.

Xρειαζόμαστε σοβαρότητα και αξιοπιστία, δεν φτάνει μόνο η επικοινωνία χωρίς πολιτικό σχέδιο, τόνισε η κ. Γεροβασίλη κατά την ομιλία της στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Άκουσα το δημόσιο προσκλητήριο του προέδρου, είμαι παρούσα, δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη. Ούτε στα πιο δύσκολα. Πάντα έβαζα πλάτη. Είμαι υπερήφανη που ήμουν μέλος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη. «Είμαι παρούσα για να σταματήσει η κατηφόρα» δήλωσε δε. Ορισμένοι σύνεδροι απάντησαν με αποδοκιμασίες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει νόημα να σταματήσουν».

Τον Στέφανο Κασσελάκη στήριξε νωρίτερα στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς, ζητώντας την ακύρωση των εσωκομματικών εκλογών και καλώντας την Όλγα Γεροβασίλη να μην ανακοινώσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

«Η συγκυρία είναι κρίσιμη… Η ΝΔ πολλαπλασιάζει την κρίση που ζουν. Θα γίνουμε κι εμείς πολλαπλασιαστές; Ή θα στείλουμε μήνυμα ενότητας και μάχης; Θα επιτείνουμε την αγωνία ή θα δώσουμε ένα μήνυμα ενότητας συσπείρωσης και μάχης; Θα καταναλώσουμε τις 50 από τις 100 μέρες μέχρι τις εκλογές σε ζητήματα δικά μας;» διερωτήθηκε.

«Συντάσσομαι με αυτό που οι περισσότεροι είπαν – οι ομιλητές που μετέφεραν την αγωνία, όχι για το πώς θα διαμορφωθούν οι εσωτερικοί μας συσχετισμοί, αλλά για το πώς θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στην κοινωνία και την πολιτική», είπε ο Νίκος Παππάς.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε - στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

Subscribe

Related articles

Τι θα έπρατταν αν ήταν στη θέση Φοίβου Βάκη

Ένα από τα πρόσωπα της αθλητικής επικαιρότητας είναι...

Η επιβλητική και ηγετική παρουσία του «στρατηγού» Βίντα

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Ντομαγκόι Βίντα κρατάει...

Από αύριο o Αστέρας φουλάρει για Ατρόμητο

Στον Αστέρα Τρίπολης απολαμβάνουν σήμερα την τελευταία μέρα...