Εύκολη νίκη, αλλά χωρίς αντίκρισμα για την ΑΕΛ επί της ΑΕΚ Β’

Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ Β’, έχοντας χάσει ωστόσο την κούρσα της ανόδου από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στα play off του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο Λεβαδειακός είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο από την περασμένη αγωνιστική, η 2η της βαθμολογίας ΑΕΛ επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΑΕΚ Β’ και σημείωσε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία των play off.

Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο 16′ με σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και έφτασε στο 2-0 στο 35′ με αυτογκόλ του Γεμπόα. Η ΑΕΚ Β’ είχε δύο ευκαιρίες, μία στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 25′ σε σουτ του Πανερά από καλή θέση που πέρασε λίγο άουτ και μια στο δεύτερο μέρος στο 51′ όταν η κεφαλιά του Χρυσόπουλου πέρασε δίπλα από το κάθετο. Οι «βυσσινί» κλείδωσαν τη νίκη τους στο 70′ με τον Πεντρόσο να χρίζεται σκόρερ γράφοντας το τελικό 3-0.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ Νινίκας), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα, Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου (23′ λ.τ Πεντρόσο), Νίνο.

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεΐ), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπουλος), Κατσικάς (70′ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (34′ Σκόνδρας), Χριστόπουλος.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής play off Βορείου Ομίλου

Σάββατο 27/4
ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ 3-0

Κυριακή 28/4
Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (16:00)

Ρεπό: Μακεδονικός

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 41 (5 ματς)
—————————
2. ΑΕΛ 31 (6 ματς)
3. Νίκη Βόλου 24 (5 ματς)
4. Μακεδονικός 21 (5 ματς)
5. ΑΕΚ Β’ 18 (5 ματς)

Subscribe

Related articles

Μιλουτίνοφ: «Ιδρώτας, αίμα, δάκρυα, χαμόγελα, λύπη, χαρά, τα βιώσαμε όλα» (pic)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του...