Ενοχλήσεις στη μέση ο Ντεσπόντοφ, αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

O Κίριλ Ντεσπόντοφ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε θεραπεία και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ η κατάστασή του Βούλγαρου επιθετικού του ΠΑΟΚ θα αξιολογείται καθημερινά, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τρεις ημέρες πριν από το κρίσιμο εξ αναβολής ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το πρόβλημα με την συμμετοχή του Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι το μοναδικό που πονοκεφαλιάζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο μεταξύ η κακοκαιρία που έπληξε το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) την περιοχή της Θεσσαλονίκης, δεν άφησε ανεπηρέαστη την προπόνηση της ομάδας, με την προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (09.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδι υψηλής έντασης σε ένα γήπεδο με τέσσερις εστίες.

Η επόμενη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Subscribe

Related articles

Καρεμπέ: «Αποστολή εξετελέσθη και τώρα ραντεβού στον τελικό»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ κάνει το μίνι απολογισμό της...

Ο αντί-Πίριτς, ο Αλάγμπε, ο Καμπρέρα και οι ανανεώσεις στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει για τα καλά...

Ο Γιόβετιτς άλλαξε όλο το ματς για τον Ολυμπιακό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ολυμπιακό να δέχεται...

Οι ημερομηνίες της παρθενικής ευρωπαϊκής προσπάθειας της Πάφου

Ιστορικά παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει...

Ο Τάισον σκόραρε και θύμησε… Πρίγιοβιτς

Η τρομερή σύμπτωση στο γκολ του Τάισον που...