Για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος ύστερα από 687 μέρες!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Μακάμπι στο Game 2 των φετινών play off στην Euroleague, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει για πρώτη φορά το «παρών» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ύστερα από δύο χρόνια.

Μετά την παρουσία του σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια και δη σε Μονακό, Μιλάνο, ΣΕΦ, Μπολόνια και Μόναχο, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ βρέθηκε για πρώτη φορά και στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων όπου ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη απέναντι στην Μακάμπι για να φέρει -σε πρώτη φάση- τη σειρά στα ίσια.

Η τελευταία φορά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ για ματς του Παναθηναϊκού ήταν στις 8 Ιουνίου 2022 και πιο συγκεκριμένα σε ματς των play off με αντίπαλο τη Λάρισα. Όπερ και σημαίνει ότι έπρεπε να περάσουν 687 ημέρες για να δώσει εκ νέου το «παρών» σε εντός έδρας παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Κάτι που εμμέσως πλην σαφώς είχε προαναγγείλει με χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media αναφέροντας χαρακτηριστικά «τα λέμε το βράδυ».

Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός επιζητά πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Ισραηλινούς προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να «κυνηγήσει» στη συνέχεια (τουλάχιστον) ένα «διπλό» στο Βελιγράδι για να ανακτήσει το αβαντάζ της έδρας.

Subscribe

Related articles

Πλήγμα για την Μπάγερν, χωρίς τον Γκερέιρο κόντρα στη Ρεάλ

Χωρίς τον Ράφαελ Γκερέιρο θα παίξει στον δεύτερο...

Σαρωτική Τσέλσι με πεντάρα… ευρωπαϊκή!

Η ανεβασμένη Τσέλσι έκανε φύλλο και φτερό τη...

Κατ’ αρχήν συμφωνία ανάμεσα σε Μάκη Σεργίδη και Δόξα

Όλα δείχνουν πως η διοίκηση της Δόξας έχει...

Δωρεά – ρεκόρ για την Ανόρθωση από τον πρώην Πρόεδρο του Ερμή Αραδίππου

Ο Λούκας Φανιέρος, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του...

Συναγερμός στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού, αποχώρησε τραυματίας ο Ρότζερς!

Ο Μόργκαν Ρότζερς αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο...