Σπουδαία νίκη η Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν τον Ολυμπιακό (0-1)

Τρία 24ωρα μετά το μεγάλο «διπλό» επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-1, στον πρώτο αγώνα των «16» του Europa Conference League, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πέτυχε νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά στην Ιερουσαλήμ επί της Μπεϊτάρ με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του ισραηλινού πρωταθλήματος και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (14/03).

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε το «τρίποντο» στην ομάδα του Ρόμπιν Κιν πέτυχε στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Νταν Μπίτον με πέναλτι. Η Μπεϊτάρ προσπάθησε ν΄ αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δοκάρι και κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και η Μακάμπι διατηρήθηκε στην κορυφή, στο +4 από τη δεύτερη Μακάμπι Χάιφα (58 έναντι 54).

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: «Πελάτης» του Άρη και του Μάντζιου

Γιατί είναι σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Μπαρτζώκας…

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Κιν: Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Μπαλτάξα, Ρεβίβο, Πέρετς (78′ Γκολάσα), Φαν Όφερεμ (70′ Κάρτσεβ), Κανιχόβσκι (70′ Άντο), Μπίτον, Τούργκεμαν (78′ Ζάχαβι), Μίλσον (46′ Ντάβιντα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Έμερι: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη»

Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, μίλησε...

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το «θρυλικό» διπλό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Άστον Βίλα στο Μπέρμινγκχαμ...

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να το καταφέρουμε»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ερυθρόλευκου θριάμβου επί της Άστον...