Αταμάν: «Δείξαμε χαρακτήρα, το όνειρο συνεχίζεται και στο ΟΑΚΑ»

Όλα όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι.

  • «Φυσικά ξέρω πως το ΟΑΚΑ θα πάρει φωτιά»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Βελιγράδι, επικρατώντας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-88 και έστειλε πλέον τη σειρά των Play Off στο 2-2, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πέμπτο ματς του ΟΑΚΑ, το οποίο θα κρίνει το «εισιτήριο» για το Final Four του Βελιγραδίου.

Ο προπονητής του «Τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του μετά το τέλος το τέλος τις σπουδαίας αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του αλλά και στις διαφορές που είχε το τελευταίο με τα προηγούμενα ματς.

«Φυσικά ξέρω πως το ΟΑΚΑ θα πάρει φωτιά»

«Πρώτα απ όλα, θέλω να αφιερώσω εκ μέρους όλης της ομάδας αυτή τη νίκη σε ένα θρυλικό στέλεχος της ομάδας, τον Πάρη Δερμάνη. Χθες υπέστη ένα δυνατό έμφραγμα και στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον κράτησαν στο νοσοκομείο, είναι ακόμη στη μονάδα εντατικής θεραπείας με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Τον αγαπάνε όλοι στην Αθήνα. Ειδικά για την ομάδα μας είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος.

Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι των Play Off. Έχω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έκανε σπουδαία προσπάθεια με έξτρα παίκτες στο rotation, όπως ο Μπλατ και ο Ντιμπαρτολομέο. Οι έξτρα πόντοι που έβαλαν, μας δημιούργησαν προβλήματα. Παίξαμε καλή άμυνα, πιστεύω. Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που σε τιμωρεί όποτε κάνεις λάθος στην άμυνα.

Η διαφορά για μας απόψε ήταν ο Σλούκας, που για ακόμη μια φορά έβγαλε τον σπουδαίο χαρακτήρα του στο γήπεδο. Πάλεψε, σκόραρε και μόχθησε για όλους μας. Πιστεύω πως παίξαμε πιο σκληρά από το παιχνίδι που χάσαμε. Κάναμε απλά το 2-2. Φυσικά ξέρω πως το ΟΑΚΑ θα πάρει φωτιά! Όπως πάντα. Περισσότερο από ποτέ τώρα. Πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Οι πανηγυρισμοί θα υπάρχουν μόνο αν πάμε στο Final Four. Δεν έχει καμία ουσία να πανηγυρίζεις πριν από αυτό. Ειλικρινά, για μας δεν υπάρχει πίεση από το 18/18 σε Game 5, πιστεύω πως η Μακάμπι θα έχει έξτρα πίεση εξαιτίας αυτού, όχι εμείς. Είναι ένας απλός αγώνας, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε καλά. Όπως είπα όμως τις προάλλες, που ήμασταν στο 1-2 στη σειρά, έτσι και τώρα λέω πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα των παικτών μου».

Subscribe

Related articles

Ξανά θεραπεία ο Μούργκ, κρίνεται αύριο η συμμετοχή του με Άρη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον...

Επίσημη η παραμονή Πετράκη στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του...

Όλα έτοιμα για τον σπουδαιότερο αγώνα στην ιστορία της Πάφου!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου...

Η… τραμπάλα με τους Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ

Ημέρα έντονων διεργασιών είναι η σημερινή για τον...

Στο MEGA ο ιστορικός τελικός Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην...