«Παίζει» και όνομα-έκπληξη από Κύπρο για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΛ

Εδώ και μερικά 24ωρα έχει πιάσει επίσημα δουλειά η νέα διοίκηση του σωματείου της ΑΕ Λεμεσού.

Η νέα διοίκηση του σωματείου της ΑΕΛ έχει πιάσει επίσημα δουλειά εδώ και μερικά 24ωρα. Μάλιστα δε, χθες είχαν την πρώτη συνεδρία, όπου θα καθορίζονταν οι επιτροπές και ποια μέλη θα στελέχωναν την κάθε μία.

Την ίδια ώρα γίνονται διεργασίες, διαβουλεύσεις για την αντρική ποδοσφαιρική ομάδα, όπου ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, είναι σε συνεχής επαφές με τον Μάριο Νεοφύτου, ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για την εξεύρεση του καταλληλότερου για τεχνικού διευθυντή.

Ήδη, έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες και φήμες πως στα υπόψιν των ιθυνόντων της ΑΕΛ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι οι Νεόφυτος Λάρκου, Σίμος Ταραπουλούζης, Πάμπος Χριστοδούλου και Ρούι Τζούνιορ.

Πληροφορίες του Gazzetta Cyprus κάνουν λόγο πως εκ των υποψηφίων για το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΛ είναι και όνομα-έκπληξη από Κύπρο. Πρόκειται για άτομο που εδώ και χρόνια έχει σημαντικό ρόλο, πόστο, σε άλλη μεγάλη Κυπριακή ομάδα. Δεν αποκλείεται, πάντως, αν και εφόσον μέσα από επαφές που γίνουν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, τότε να αποδεχτεί την πρόταση-πρόκληση της ΑΕΛ και αφήσει τον σύλλογο που τον… νιώθει σαν το σπίτι του.

Πάντως, στη λίστα υποψήφιων τεχνικών διευθυντών υπάρχουν και περιπτώσεις από Ελλάδα, όπως δε και από άλλες χώρες, με τον Μάριο Νεοφύτου να αξιολογεί, κοσκινίζει την κάθε μία με πάσα λεπτομέρεια.

Σημειώνουμε ότι αυτό που αφήνεται να νοηθεί και από τα νέα διοικητικά στελέχη της ΑΕΛ, ότι την απόφαση για το ποιος θα είναι ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας τη νέα σεζόν, θα την πάρει ο τεχνικός διευθυντής που θα προσληφθεί. Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Αλέξης Γαρπόζης με το τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν.

Subscribe

Related articles

Το έπος του Ολυμπιακού φέρνει την Ελλάδα κοντά στο «ακατόρθωτο»!

Οι δύο νίκες του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του...

H ημέρα και η ώρα του ιστορικού ευρωπαϊκού τελικού του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα «μονομαχήσουν» στον τελικό του...

600 δευτερόλεπτα | Blog

Ο Θάνος Σαρρής γράφει για τον θρίαμβο του...