Νίκη γοήτρου με ανατροπή για τη Νέα Σαλαμίνα

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, η Νέα Σαλαμίνα γύρισε το ματς και επικράτησε 2-1 του Εθνικού στο εναρκτήριο ματς της 12ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του πρωταθλήματος CYTA.

  • Προβάδισμα ο Εθνικός με το 19ο γκολ του Μάριου Ηλία
  • Ανώτερη η Νέα Σαλαμίνα, γύρισε το ματς
  • Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Η Νέα Σαλαμίνα, νίκησε 2-1 τον Εθνικό Άχνας στο «Αμμόχωστος Επιστροφή», με ανατροπή στο σκορ. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 47 βαθμούς, όσους έχει και ο Εθνικός. Ωστόσο, υπερτερούν στην ισοβαθμία και έτσι πλέον είναι τρίτοι στο β γκρουπ.

Προβάδισμα ο Εθνικός με το 19ο γκολ του Μάριου Ηλία

Στο πρώτο μέρος, οι φάσεις που καταγράφηκαν δεν ήταν τόσες πολλές. Στο 15′ ο Μιγκελίτο αστόχησε από καλή θέση σε κεφαλιά, ενώ στο 18′ ο ίδιος παίκτης δεν βρήκε στόχο με σουτ. Ο Εθνικός αφού είχε μια καλή στιγμή στο 21′ με σουτ του Χριστοφή, άνοιξε το σκορ δυο λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση. Ο Χριστοφή έφυγε μόνος του και πάσαρε στον Μάριο Ηλία, ο οποίος σκόραρε και πέτυχε το 19ο γκολ φέτος. Στο 27′ έγινε έλεγχος από το VAR για πιθανό χέρι στην περιοχή του Εθνικού, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ανώτερη η Νέα Σαλαμίνα, γύρισε το ματς

Στο δεύτερο μέρος η Νέα Σαλαμίνα πήρε τα ηνία του ματς και δικαιώθηκε με την ανατροπή. Στο 67′ ο Νάρσινγκ, μετά από την πάσα του Βίκτωρος, με πλασέ ισοφάρισε για το 1-1, ενώ στο 90′ ο Ντιαγκιτέ πήρε την κεφαλιά, μετά από το κόρνερ του Φράγκου και έκανε το 2-1. Πάντως, ο Εθνικός είχε μια τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Μάριος Ηλία έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Νέα Σαλαμίνα: Καλανίδης, Σεργίου (79′ Κουμουρής), Νάρσινγκ, Μιγκελίτο, Καρλίτος, Σπυριδάκης (79′ Μαυρουδής), Προκοπίου (57′ Κονέ), Οφόρι (69′ Φράγκος), Βίκτωρος, Ντιακιτέ, Κατσιάρης (69′ Λέουκο)

Εθνικός Άχνας: Παναγή, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι, Περατικός, Νικολάου (69′ Μπίκερ), Αρτυματάς, Στυλιανού (57′ Ιωάννου), Καμπρέρα (69′ Περδίος), Ηλία, Χριστοφή (52′ Ντράζιτς), Αγγελόπουλος (57′ Λίπσκι).

Subscribe

Related articles

Αταμάν: «Σλούκας και Ερνανγκόμεθ θα παίξουν 100% στο Final 4»

Ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε ότι ο Κώστας Σλούκας...

Η βαθμολογία του Top-6 της Basket League και τα ζευγάρια των play-offs (pic)

Ο Παναθηναϊκός  επικράτησε με 90-82 του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ...

Η λογική των υπολογισμών είναι ριψοκίνδυνη

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι παίκτες του...

«Παρακαλούν την Φιορεντίνα να τους… σώσει» (pics)

Η σπουδαία του Ολυμπιακού απέναντι στη Άστον Βίλα και...