Μεντιλίμπαρ: «Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το Πρωτάθλημα πρέπει να νικήσουμε και να σκεφτόμαστε μόνο αυτό»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στη COSMOTE TV για τον αγώνα των Πειραιωτών με τη Λαμία και έδειξε πώς θα κάνει αλλαγές στην 11άδα του.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε τις καθιερωμένες τηλεοπτικές του δηλώσεις πριν το Ολυμπιακός – Λαμία. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV είπε:

Για το ματς με τον Άρη: Έχω ξεχάσει ήδη το ματς με τον Άρη και σκέφτομαι αυτό με την Λαμία . Ότι έγινε, έγινε. Ισοφαρίσαμε και δεν καταφέραμε να νικήσουμε: πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία που έχει ο αντίπαλος και τώρα η σκέψη μας είναι στη Λαμία.

Για το πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα συγκεντρωμένη ενώ ακολουθεί η Άστον Βίλα: Αυτή είναι η δυσκολία στα παιχνίδια αυτά, ότι δηλαδή όλοι ανυπομονούνε για το παιχνίδι που στη θεωρία είναι το πιο σημαντικό, με την Άστον Βίλα. Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να νικήσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη.

Για το αν θα κάνει πάλι πολλές αλλαγές: Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίκτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές.

Subscribe

Related articles

Εξωπραγματικό: Πληρώνει 100.00 το ευρωπαϊκό νταμπλ του Ολυμπιακού!

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού πλέει σε πελάγη ευτυχίας:...

«Πετάει» για Κύπρο ο Μαντούκα

Ο Γκουστάβο Μαντούκα με ανάρτησή του στα social...

Ένα χατίρι που άξιζε ο κόσμος

Είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν τέτοιες...

Χωρίς Σλούκα και Χουάντσο κόντρα στον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς δύο βασικούς παίκτες θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός...

Πήρε εντολή ο Χατζηστεφάνου παρουσία Πουλλαΐδη

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης πήρε εντολή...