Αποχαιρετιστήρια νίκη στην πρώτη κατηγορία για τη Δόξα με γκολ και θέαμα

Σε ένα γεμάτο από άποψη γκολ και θεάματος παιχνίδι, η Δόξα επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-3 του Εθνικού και αποχαιρέτησε με νίκη την πρώτη κατηγορία.

  • Δυο γκολ σε ισάριθμες τελικές η Δόξα και προβάδισμα στο σκορ
  • «Βροχή» από γκολ και αποχαιρετιστήρια νίκη γοήτρου
  • Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Γκολ και θέαμα στην «Περιστερώνα», με τη Δόξα να κερδίσει 6-3 τον Εθνικό και να παίρνει μια νίκη γοήτρου, στο τελευταίο της ματς στην πρώτη κατηγορία.

Δυο γκολ σε ισάριθμες τελικές η Δόξα και προβάδισμα στο σκορ

Στο 6’ ο Μάριος Ηλία πέτυχε το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης στον Σπιλέφσκι. Εννιά λεπτά αργότερα, μετά από φάουλ γέμισμα μέσα στην περιοχή του Εθνικού, η Δόξα άνοιξε το σκορ με τον Τρούγιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με τον Σαντίκ. Στο 19’ ο Πέρδιου και αφού στην αρχή της φάσης ο Ηλία δεν κατάφερε να σκοράρει, μείωσε το σκορ σε 2-1. Στο 35’ η Δόξα πέτυχε γκολ, αλλά ο Τρούγιτς στην αρχή της φάσης ήταν φανερά εκτεθειμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα είχε δυο τελικές, με τις οποίες πέτυχε ισάριθμα γκολ.

«Βροχή» από γκολ και αποχαιρετιστήρια νίκη γοήτρου

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα συνέχισε την εκπληκτική ευστοχία της και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, με πέναλτι γκολ του Σαντίκ και του Ναμπί με φοβερό τεχνικό σουτ. Ο Εθνικός μείωσε ένα λεπτό αργότερα με τον Ντράζιτς. Πάντως, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κάνουν το 5-2, καθώς ο Χάνι είχε συρτό σουτ που πήγε δοκάρι, ενώ στο 70’ πέτυχαν το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 4-3 στο 73’ με τον Λίπτσκι. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να αρκούνται σε αυτό το προβάδισμα και αφού είχαν δοκάρι στο 81’ σε κεφαλιά του Τάντι, πέτυχαν άλλα δυο γκολ στις καθυστερήσεις με σκόρερ του Ναμπί και το νεαρό Νεοκλέους.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Subscribe

Related articles

Μεγάλη επιστροφή της Γιούβε, 3-3 από 0-3 μέσα στην Μπολόνια

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει στο 76' με...

Η διετία Αλμέιδα στην ΑΕΚ μέσα από τους αριθμούς

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπλήρωσε απόψε δύο ημερολογιακά έτη...

Για πρώτη φορά στην ιστορία!

Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι πια στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ....