Με «συνταγή» Βόλου ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα και επί της ουσίας η αποστολή του για το ματς με την Κηφισιά είναι η ίδια με το πρόσφατο 2-2 κόντρα στον Βόλο.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι του στο Πανθεσσσαλικό με τον Βόλο ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για το αυριανό (20/4) ματς με την Κηφισιά στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Super League.

Οι Ντιρκς και Ντε Μποκ παραμένουν εκτός στο πλαίσιο του rotation, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Γιουμπιτάνα, Ερλινγκμαρκ, Κεσχρίντα, Τζοβάρας.

Ο πρώτος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος και παράλληλα ήταν άρρωστος, ο δεύτερος προέρχεται από ίωση, ο τρίτος από τραυματισμό και ο τελευταίος έχει υποστεί σύσπαση στον προσαγωγό.

Η αποστολή της ομάδας είναι η ίδια με το τελευταίο της ματς με μόνη διαφορά την παρουσία του Δήμου αντί του Σάλτα. Πιο συγκεκριμένα απαρτίζεται από τους εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμου, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.

γφδφδσ

Subscribe

Related articles

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να το καταφέρουμε»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ερυθρόλευκου θριάμβου επί της Άστον...

Η ημέρα και η ώρα της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός στις 9 Μαΐου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»...

Προς Τρίτη του Πάσχα (7/5) το Game 5 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία δύσκολη νίκη κόντρα στη...

Euroleague: Τότε θα γίνουν τα Game 5 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ένα ματς μακριά από το...