Κατάμεστο το «κλουβί» για το κρίσιμο ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο

Οι φίλοι του Παναιτωλικού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι και τα «καναρίνια» θα έχουν στο πλευρό τους τον 12ο παίκτη τους.

Ο Παναιτωλικός αναμένεται να έχει και… 12ο παίκτη στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (20:00-Cosmote Sport 4) για την 6η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague, αφού τα εισιτήρια για το παιχνίδι αυτό έκαναν «φτερά».

Οι φίλαθλοι των Αγρινιωτών μετά το βροντερό «παρών» που έδωσαν στα εκτός έδρας παιχνίδια με Κηφισιά και Αστέρα, αναμένεται γεμίσουν ασφυκτικά το «κλουβί» για να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη και σ’ ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε τόσο η επιβολή γενικής εισόδου με τιμή 5 ευρώ για το ματς αυτό, αλλά και το μπόνους προσέφερε η ΠΑΕ στους κατόχους διαρκείας, στους οποίους δόθηκε μία επιπλέον πρόσκληση στον καθένα.

Τα εισιτήρια βγήκαν σε κυκλοφορία μόλις την Πέμπτη (25/04) και απομένουν ελάχιστα για την θύρα 6 προκειμένου να γίνει επίσημο το sold out, τα οποία αναμένεται να πουληθούν μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας. Το γήπεδο αναμένεται να έχει 4,5 χιλ. οπαδούς των «καναρινιών» εξαιτίας και των έργων που λαμβάνουν χώρα στην μικρή εξέδρα.

Subscribe

Related articles

Μακρίδης για Καμπρέρα: «Δύσκολο να μείνει, όμως θα κάνουμε τα πάντα»

Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Απόστολος Μακρίδης,...

Ανεβάζουν ρυθμούς Μπερνάρ και Μλαντένοβιτς

Μέρος του προγράμματος προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησαν Μπερνάρ...

Προπονητής του μήνα για δεύτερη φορά ο Μπεν Σιμόν!

Ο κόουτς της ΑΕΚ Λάρνακας αναδείχθηκε ως ο...

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη, κυριάρχησε η αλήθεια! | Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για τη τιμωρία με...

Δέκα παίκτες υποψήφιοι και πλήρης άμυνα!

Δέκα από τους σαράντα υποψήφιους για την κορυφαία...