Μακρίδης για Καμπρέρα: «Δύσκολο να μείνει, όμως θα κάνουμε τα πάντα»

Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Απόστολος Μακρίδης, μίλησε για το μέλλον του Έντσο Καμπρέρα και την προσπάθεια που γίνεται ώστε να παραμείνει στον σύλλογο.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, όχι μόνο για τον Εθνικό Άχνας αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα Cyta, είναι ο Έντσο Καμπρέρα. Ο Αργεντίνος επιθετικός μετράει 18 γκολ και 6 ασίστ με τον σύλλογο της Άχνας και όπως είναι λογικό το όνομά του «παίζει» αρκετά.

Η παραμονή του ή όχι στον Εθνικό δεν έχει ξεκαθαρίσει, με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Απόστολο Μακρίδη να εξηγεί πως είναι δύσκολο να μείνει, όμως η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Διαβάστε τι δήλωσε:

«Το θέμα του Καμπρέρα είναι πολύπλοκο. Δεν είναι μόνο η ρήτρα αλλά και οι απαιτήσεις του παίκτη. Ο Καμπρέρα είναι ένας πολεμιστής. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά στη ζωή του. Ήταν ένα φτωχόπαιδο. Ήρθε εδώ με ένα μισθό Β’ κατηγορίας. Σίγουρα τώρα ο μάνατζερ του και η πλευρά του παίκτη θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το μομέντουμ. Είναι δύσκολο να μείνει αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει».

Subscribe

Related articles

Ο Γιόβετιτς άλλαξε όλο το ματς για τον Ολυμπιακό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ολυμπιακό να δέχεται...

Οι ημερομηνίες της παρθενικής ευρωπαϊκής προσπάθειας της Πάφου

Ιστορικά παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει...

Ο Τάισον σκόραρε και θύμησε… Πρίγιοβιτς

Η τρομερή σύμπτωση στο γκολ του Τάισον που...

Η εξήγηση για τις αλλαγές των Τσέριν, Μπερνάρντ και Χουάνκαρ

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προέβη ο...