Καρυπίδης σε Μπαλτάκο: «Θα έπρεπε να είχατε έτοιμο το Πανθεσσαλικό»

Καθώς η τήρηση της νομιμότητας μέσα από την εφαρμογή της προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, ο Θόδωρος Καρυπίδης υποστήριξε ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα έπρεπε να ήταν έτοιμο για τη διεξαγωγή του τελικού παρουσία φιλάθλων.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας δεν χωράει αμφισβήτηση καθώς είναι ξεκάθαρη ως προς τον ορισμό του γηπέδου διεξαγωγής του τελικού και από τη στιγμή που από τον Γενάρη φάνηκε το σενάριο συνάντησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, υποστήριξε ότι θα έπρεπε η ΕΠΟ να είχε φροντίσει για το επίπεδο ετοιμότητας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Για την ακρίβεια, σε συζήτησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, είπε μεταξύ άλλων ότι… «εμείς πληρώσαμε 250.000 ευρώ για την τοποθέτηση καμερών και οπτικοακουστικού υλικού για να είναι έτοιμο το γήπεδό μας. Είναι δυνατόν το Πανθεσσαλικό Στάδιο το οποίο ευθύς εξαρχής είχε οριστεί (στο ενδεχόμενο πρόκρισης στον τελικό ομάδων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) να μην είναι εξαρχής έτοιμο; Θα έπρεπε να το είχατε έτοιμο».

Subscribe

Related articles

Η Γιουβέντους «δουλεύει» τις ανανεώσεις των Βλάχοβιτς και Κιέζα

Σύμφωνα ιταλικό δημοσίευμα, η Γιουβέντους εργάζεται ώστε να...

Πρέπει να κερδίσει αν θέλει Ευρώπη ο Άρης Λεμεσού

Το απόλυτο των νικών πρέπει να κάνει ο...

Βουνό τα προβλήματα για τον Οκκά, ανέβηκαν παίκτες από την Κ19

Εν μέσω πολλών προβλημάτων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της...