Με την «αύρα» του κόσμου για την 3η σερί νίκη σε «κλάσικο»

Με την αύρα του κόσμου για την 3η νίκη σε «κλάσικο» και για να «κλειδώσει» Ευρώπη, η Ομόνοια υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στις 19:00

  • Ματς που θέλει «κομάντος»

Προ των πυλών το απόλυτο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για την Ομόνοια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης( 19:00 Prinetel, Gazzetta Cy) και στην Ομόνοια υπάρχει συσπείρωση και δίψα για τη νίκη.

Δεδομένο Νο1: Είναι το ντέρμπι «αιωνίων», το απόλυτο του κυπριακού ποδοσφαίρου και αυτό από μόνο του αρκεί. Για την περηφάνια και το γόητρο!

Δεδομένο Νο2: Διακύβευμα η 3η θέση για το «τριφύλλι» και η 5η διαδοχική συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Δεδομένο Νο3: Ο κόσμος που είναι δίπλα και στα καλά και στα άσχημα, αγαπώντας παθολογικά την ομάδα, θέλει αύριο να δει παίκτες να «γυαλίζει το μάτι τους», κάνοντας τα πάντα να κερδίσουν το ΑΠΟΕΛ και όλοι μαζί να το πανηγυρίσουν. Ζητώντας δε, ο «12ος» το 3ο διαδοχικό κύπελλο στο μεγάλο ραντεβού της 18ης Μαΐου!

Τόσο απλά τα πράγματα. Άλλωστε δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο κίνητρο για να προετοιμαστείς ενόψει ΑΠΟΕΛ. Και η ιστορία μας δίδαξε ότι κάθε ένα τέτοιο ματς είναι και μια ξεχωριστή-ιδιαίτερη περίπτωση. Που δεν χωρούν προγνωστικά, δεν παίζουν ρόλο βαθμολογικά δεδομένα και η κατάσταση της κάθε ομάδας. Πόσο δε που το σημερινό ραντεβού των δύο «αιωνίων» έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το ΑΠΟΕΛ, για την κατάκτηση του τίτλου και η Ομόνοια για την κατάληψη της 3ης προνομιούχας θέσης.

Ματς που θέλει «κομάντος»

Ματς άκρως υψηλών απαιτήσεων, ειδικών συνθηκών που επιβάλλει αντοχές πνευματικές, σωστή προετοιμασία και στοχο προσήλωση στο τακτικό κομμάτι.
Και ασφαλώς κερδισμένες πρώτες και δεύτερες μπάλες, με απαράμιλλο πάθος, «κόβοντας το τσαμπουκά» στον αντίπαλο.

Οι 3εις πράσινες εξέδρες πρέπει να λειτουργήσουν υπέρ της ομάδας και για αυτό θα πρέπει να φροντίσουν οι παίκτες.! Με μαζική παρουσία, παλμό και αδιάκοπη στήριξη οι μεν, με εμφάνιση που θα τιμά το «τριφύλλι» και θα κάνει τον κόσμο να νιώθει περηφάνια, ανεξαρτήτως τελικής έκβασης, οι δε!
Στα… πόδια των παικτών της Ομόνοιας η μπάλα, με την πεποίθηση αυτή τη φορά στο μεγάλο «θέλω» να ανταποκριθούν.

Στα της αρχικής 11άδας ο Γιάννης Αναστασίου προβληματίστηκε πολύ στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας για να κατασταλάξει στις καλύτερες δυνατές επιλογές και δη στο πρόβλημα δημιουργίας που ήταν εμφανέστατο με την ΑΕΚ. Κάποιος να «μπει στα παπούτσια» του Μπεζούς!

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Κουλιμπαλί, εξέλιξη σαφώς σημαντική . Και σίγουρα ο Αφρικανός στόπερ θα πάρει εκ νέου θέση στο κέντρο της άμυνας. «Παίζονται» 1-2 θέσεις, χωρίς να αποκλείεται και το στοιχείο της έκπληξης.

Με Ουζόχο στο τέρμα, στην άμυνα τους Μάθιους(Μίλετιτς), Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς. Στον άξονα οι Κούσουλος, Χάμπος, Σίμιτς και στην επίθεση, οι Σεμέδο, Αλιούμ και Μπάκιτς(Στεπίνσκι). Θέση διεκδικούν επίσης, οι Κακουλλής και Μπασιρού. Εκτός οι Φαμπιάνο, Λανγκ, Μπεζούς και Ψάλτης.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή.

Όποιους και αν επιλέξει πάντως ο Αρτινός προπονητής ας κάνουν αυτό που πρέπει, ανταποδίδοντας την στήριξη που τους παρείχε έμπρακτα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα με την εμπιστοσύνη που τους περιβάλλει από την πρώτη μέρα που συνεργάζονται!

omonoia apoel

Subscribe

Related articles

Σοκ στον Ολυμπιακό – Τραυματίστηκε ο Πετρούσεφ!

Άτυχος στάθηκε ο Φίλιπ Πετρούσεφ στον αγώνα του Ολυμπιακού...

Ο Κίσσας τιμήθηκε για την προσφορά του στη Νέα Σαλαμίνα

Ο Τάσος Κίσσας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από...

Αλμέιδα: «Δεν αποφασίζω με βάση τα χρήματα, στην ΑΕΚ αισθάνομαι εμπιστοσύνη»

Μεγάλη συνέντευξη στη σουηδική Aftonbladet παραχώρησε ο Ματίας...

Η Ρεάλ έκανε φιέστα στη Μαδρίτη με παρέλαση και… πούρο Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε φιέστα για την κατάκτηση...

Ο Λουΐς Φίγκο συνεχάρη τον Σα Πίντο για το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ

Ο σπουδαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σχολίασε τη δημοσίευση του...

Η Ζανκτ Πάουλι του Σάλιακα ανέβηκε στη Bundesliga μετά από 13 χρόνια!

Η Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα επικράτησε 3-1...