Έμερι: «Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Η Άστον Βίλα δεν κατάφερε να κρατήσει το 2-0 υπέρ της, με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να παίξει του χρόνου στο Champions League.

Οι «μπλε» με γκολ του Μαντουέκε στο 62′ και του Γκάλαχερ στο 81′ ισοφάρισαν τους «χωριάτες» που είχαν πάρει κεφάλι με το αυτογκόλ του Κουκουρέγια στο 4′ και το το γκολ του Ρότζερς τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Γλίτωσαν τα χειρότερα, αλλά έχασαν δύο παίκτες οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης, προκειμένου οι παίκτες τους να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ» για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League (02/05, 22:00).

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς με τους παίκτες που έχουμε και πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Μετά από αυτή την ισοπαλία σκεφτόμαστε τώρα την Πέμπτη και το ματς με τον Ολυμπιακό που θα είναι δύσκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Unai Emery: «We have to try to keep being consistent with the players we have and I believe in the players. After this draw we are now thinking on Thursday against Olympiacos and it will be a tough.»#AVFC | https://t.co/F2iVOZWYgB

— John Townley (@johntownley11) April 27, 2024

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Η «δουλειά» που πρέπει να τελειώσει το Σάββατο, με το 17o

Η Ομόνοια προετοιμάζεται για τον τελικό κυπέλλου κόντρα...

Η νέα «πατέντα» της Τσέλσι για να γλιτώσει το FFP

Η Τσέλσι κινδύνευε σοβαρά με τιμωρία για παραβίαση...

Αμορούζο: «Δεν θα είναι φαβορί η Φιορεντίνα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Σχεδόν δύο βδομάδες απομένουν για τον τελικό του Europa...

Προς παραμονή ο Γεντβάι, κανένα θέμα με Ικάρντι

Στο Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει την παραμονή του Κροάτη...

Πέφτει η αυλαία στο Top 6 της Stoiximan Basket League με Άρη και Παναθηναϊκό

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο παιχνίδι...