Η 11άδα του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (pic)

Με 4-2-3-1 και τους Ντόι, Ιμπόρα και Ζέλσον Μαρτίνς στην 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στην 11άδα του Ολυμπιακού επιστρέφουν επίσης οι Κάρμο, Ροντινέι και Φορτούνης, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός από το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για λόγους ξεκούρασης.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στις 19 Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ο τελικός Κυπέλλου

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιμπόρα και Έσε θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Φορτούνη, Ζέλσον Μαρτίνς και Γιόβετιτς στην τριάδα πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε, Φορτούνης, Μαρτίνς, Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Άρη από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Aris is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#Olympiacos #ARISOLY #slgr #Stoiximan pic.twitter.com/ChEjbvbsv3

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 24, 2024

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Οι Ερυθρόλευκοι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλουν να πάρουν το διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης και να παραμείνουν στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες προέρχονται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1, με τα γκολ των Κίνι και Ζέλσον Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

ΑΠΟΕΛ: Εννέα χρόνια ανίκητος στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ έχει...

Σκοράρει ο Ζάιρο, η Πάφος σχεδόν πάντα νικάει!

Στην Πάφο το μυαλό βρίσκεται... δυο εβδομάδες μπροστά,...

Οι ευχές της ΑΕ Λεμεσού για το Πάσχα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ...

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας

Με ανακοίνωσή της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου...

Ποια έδρα θα «σπάσει» στα Game 5 της Euroleague; (poll)

Τρεις από τις τέσσερις σειρές των play off...