ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. «Πετάει» το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Μετά και τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν στο καναβάτσο και τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας στο κόλπο του τίτλου. Παρόλο που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε rotation και αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο Ολυμπιακός βρήκε τον δρόμο προς το τρίποντο. Στους 66 πόντους μετά από 31 αγωνιστικές οι Πειραιώτες, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Αυτό με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Με νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι φιλοξενούμενοι θα διατηρηθούν σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να τους ευνοήσει και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στα αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν πήρε στην αποστολή τους Ρέτσο, Όρτα, Αλεξανδρόπουλο και Ρίτσαρντς, με τους Κάρμο, Ροντινέι και Φορτούνη να επιστρέφουν. Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ντόη, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Άρη, στην εφετινή διαδικασία των playoffs. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπορεί να πήρε το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν στάθηκε καλά στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να μείνει ξανά με άδεια χέρια. Δίχως ιδιαίτερα βαθμολογικά κίνητρα και στην αποψινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, που έχουν το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στα αγωνιστικά, ο Μάντζιος πορεύεται δίχως τους Φεράρι, Ανσαριφάρντ, Βερστράτε και Βέλεθ, ωστόσο έχει ξανά διαθέσιμους τους Κουέστα, Σουλεϊμάνοφ και Φαμπιάνο. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, με ένα νέο προπονητή, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά. Το δικό μας παιχνίδι θα είναι δύσκολο και απαιτητικό. Πρέπει να βρούμε τη σταθερότητά μας ως ομάδα και να μεγαλώσουμε τα καλά μας διαστήματα στη διάρκεια του αγώνα, για να μπορέσουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Άκης Μάντζιος.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Οι ευχές της ΑΕ Λεμεσού για το Πάσχα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ...

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας

Με ανακοίνωσή της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου...

Ποια έδρα θα «σπάσει» στα Game 5 της Euroleague; (poll)

Τρεις από τις τέσσερις σειρές των play off...

Ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο που θέλει στην Ελλάδα | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το πώς φθάσαμε...

Το μεγάλο δίλημμα που έχει η Μπάγερν μπροστά της

Τα απανωτά «άκυρα» των προπονητών έχουν φέρει την...

Τέλος από την Ομόνοια 29Μ ο Τούτιτς!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Α.Λ.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ...

O μαχητικός άξονας της ΑΕΚ με δίδυμο Σιμάνσκι και Γιόνσον

Ο Ματίας Αλμέιδα στα τελευταία παιχνίδια ξεκινάει μαζί...

Με 22 και παραπάνω ήττες, έγινε το αναμενόμενο

ΑΕ Ζακακίου, Οθέλλος Αθηαίνου και Δόξα Κατωκοπιάς έχουν...