Ελίασον: «Με τέτοια ατμόσφαιρα δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Ο Νίκλας Ελίασον σκόρερ δύο γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην ατμόσφαιρα της OPAP Arena λέγοντας πως συνέβαλε στο να δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» τον καλύτερο εαυτό τους.

Η ΑΕΚ ήταν σαρωτική στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 3-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκλας Ελίασον σκόρερ 2 τερμάτων, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ ήταν ένα ματς που ξέραμε πως πρέπει να μπούμε δυνατά, καθώς είναι ανάμεσα σε δύο διεκδικητές του τίτλου κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, συνεχίσαμε στο δεύτερο δυνατά και σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Σε ένα ντέρμπι γνωρίζαμε πως θα έχει πολλές προσωπικές μονομαχίες, κάναμε το παν για να τα καταφέρουμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Φυσικά και είμαι χαρούμενος που σκοράρω. Δεν είναι μόνο προσωπικό, είναι ομαδική η δουλειά, το staff και οι ποδοσφαιριστές. Είμαι χαρούμενος για το προσωπικό αλλά και για την ομάδα.

Αισθάνομαι καλά και πέρυσι ξεκίνησα καλά αλλά είχα τραυματισμούς. Απομένουν λίγες εβδομάδες και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Subscribe

Related articles

Το ατού Γιάννης Αναστασίου για την κούπα της 18ης Μαΐου!

Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της...

ΑΠΟΕΛ: Εννέα χρόνια ανίκητος στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ

Στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, ο ΑΠΟΕΛ έχει...

Σκοράρει ο Ζάιρο, η Πάφος σχεδόν πάντα νικάει!

Στην Πάφο το μυαλό βρίσκεται... δυο εβδομάδες μπροστά,...

Οι ευχές της ΑΕ Λεμεσού για το Πάσχα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ ...