Τα συγχαρητήρια των Μαρινάκη και Μεντιλίμπαρ στους παίκτες και το… καμπανάκι για τη ρεβάνς με την Αστον Βίλα

Ο Ισπανός τεχνικός δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του Ολυμπιακού – όπως το ίδιο έκαναν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τα στελέχη της ομάδας – ωστόσο τους κατέστησε σαφές πώς η ρεβάνς με την Αστον Βίλα πιθανόν να είναι πιο δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές του νίκες επί αγγλικού εδάφους με το 2-4 με την Αστον Βίλα. Μία νίκη που φυσικά και συζητήθηκε και σχολιάστηκε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μοιράζει συγχαρητήρια στην ομάδα (στους παίκτες αλλά και στον προπονητή και το επιτελείο του) αλλά να δείχνει με τη στάση του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πώς όλη η ομάδα πρέπει να είναι επικεντρωμένη στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης. Με άλλα λόγια όπως το είπε ο Ποντένσε: ένα βήμα τη φορά.

Στο ίδιο τέμπο ήταν και ο κόουτς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV είπε άλλωστε ότι για τη ρεβάνς «πρέπει να είμαστε θαρραλέοι. Να είμαστε δυνατοί. Να μην πέσουμε στην παγίδα ότι κάτι έχει τελειώσει. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι». Μην… γελιέστε. Τα ίδια πάνω κάτω είπε και στους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση και την προσπάθεια και φυσικά και για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αξίζαμε αυτή τη νίκη με βάση όσα κάναμε στο γήπεδο και την πήραμε. Συνεχίζουμε όμως. Δεν μένουμε εδώ διότι δεν έχει τελειώσει κάτι και επειδή μπροστά μας έχουμε τη ρεβάνς και πρέπει να περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό που δώσαμε στην έδρα της Αστον Βίλα. Έναν πιο δύσκολο αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες του ο κόουτς «Μέντι». Ήταν σαν ένα… καμπανάκι. Σαν μία κίνηση για μείνει όλη η ομάδα σε μία… alert κατάσταση.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει ρεπό το Σάββατο και την Κυριακή ενώ σε σχέση με την 11άδα η πρώτη εκτίμηση είναι ότι δεν θα έχει πολλές αλλαγές. Ίσως ο Ρίτσαρντς αντί του Ορτέγα εάν δεν τα καταφέρει και με τους Μασούρα – Γιόβετιτς να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Subscribe

Related articles

Οπαδοί Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για την κόλαση» (pics)

Στη Φιορεντίνα ζουν και αναπνέουν για τον τελικό του...

Πώς οι οπαδοί της Φιορεντίνα έκαναν πιο οικονομικό το ταξίδι τους στην Αθήνα

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τη μετακίνηση των οπαδών της...

Οπαδοί Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/05, έτοιμοι για την κόλαση»

Οι οπαδοί της Φιορεντίνα κρέμασαν πανό στη θρυλική...

Ομάδα και λαός με «τρέλα» να σηκώσουν το 17ο!

Η μεγάλη ώρα ζυγώνει. Και στην Ομόνοια με...

Η Αλ Σαντ μηνύει τον Αμπέλ Φερέιρα και ζητά αποζημίωση 5 εκατ. ευρώ

Ο σύλλογος του Κατάρ ισχυρίζεται ότι είχε προσύμφωνο...

Τερατσιάνο: «Δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό»

Άπαντες στη Φιορεντίνα έχουν στο μυαλό τους τον τελικό...

Οι δύο προηγούμενες δουλειές του Κόντη ως πρώτος προπονητής

Η μαθητεία του στο πλευρό του Γιοβάνοβιτς, η...