Από τα παιχνίδια που δεν θα έχει πολλή δουλειά ο Σιμόν

Στο ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (31/3,17:00), ο Ραν Μπεν Σιμόν μπορεί να μην έχει την ίδια… δουλειά με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Και αυτό γιατί ήδη οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετά «ντοπαρισμένοι» από μόνοι τους στο ψυχολογικό κομμάτι και περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

  • Το γεμίζει ο κόσμος…

Αδιαμφισβήτητα ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι ένας προπονητής που το κομμάτι της ψυχολογίας είναι στην πρώτη γραμμή των όσων δουλεύει στις ομάδες που έχει εργαστεί. Ένας προπονητής με ειδίκευση στο πολύ σημαντικό κομμάτι της αθλητικής ψυχολογίας, ο Ισραηλινός έκανε ένα μικρό θαύμα και στην ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ και πολύ περισσότερο στα αποτελέσματα που έχει φέρει.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό και συχνά έχει προσωπικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές για να τους ανεβάσει και να τους δώσει την ώθηση που χρειάζονται για κάθε αγώνα. Πιθανότατα στο ντέρμπι που ακολουθεί ο Ραν Μπεν Σιμόν να μην έχει την ίδια… δουλειά με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Και αυτό γιατί ήδη οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετά «ντοπαρισμένοι» από μόνοι τους στο ψυχολογικό κομμάτι και περιμένουν πως και πως το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Άπαντες έχουν αντιληφθεί και γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το ματς και πιθανόν να είναι και καθοριστικό για την μάχη για τον τίτλο. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται την σημαντικότητα του αγώνα και με την παρουσία τους στην πόλη της Λάρνακας. Μία βόλτα στην πόλη και είναι αρκετή για να πάρουν το παλμό και την αγωνία…

Το γεμίζει ο κόσμος…

Ο κόσμος της ομάδας ζει και αναπνέει για το ματς. Το αντιλαμβάνονται και οι παίκτες ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία που ίσως να μην παρουσιαστεί ξανά φέτος. Γι’ αυτό και ο Σιμόν δεν έχει να πει και πολλά στους παίκτες του πέρα από τις καθιερωμένες αναλύσεις του αντιπάλου.

Ήδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τη Δυτική κερκίδα και απέμειναν μερικά σε Ανατολή και Νότια. Το έχουμε γράψει ξανά. Αν δεν είναι κατάμεστο το ΑΕΚ Αρένα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπου βολεύει και η ώρα έναρξης του (στις 17:00 την Κυριακή), τότε θα είναι σαν μία μικρή ήττα για την ομάδα.

Subscribe

Related articles

Μοσκέρα: «Ο Δέλλας μας είπε από την αρχή ότι θέλει πάντα τη νίκη»

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα μίλησε για το παιχνίδι κόντρα...

Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League

H ΚΠΡ διέλυσε με 4-0 τη Λιντς κι......

Γκριμάου: «Ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες μου»

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 77-69 του Ολυμπιακού απόψε στο...

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή η Ναντ

Η Ναντ πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της...

Λίγη ντροπή τουλάχιστον, Μποντιρόγκα…

Θα μπορούσε να χάσει γιατί έχασε πολλά ριμπάουντ, γιατί...

Η Φροζινόνε έστειλε στη Serie B Μανωλά και Πασαλίδη!

Η Φροζινόνε πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι...

Μπαρτζώκας: «Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα»

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», αλλά η Μπαρτσελόνα...

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69:Τρίποντα, ριμπάουντ και… χωρίς αναισθητικό για 1-1

Ραντεβού στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί...

Επιστροφή στις νίκες και… ανάσα για την Μπόχουμ

Η Μπόχουμ μπόρεσε να επιστρέψει - επιτέλους -...