Το γκολ του Σιντιμπέ με την Μπράιτον υποψήφιο για το καλύτερο του Europa League

ΑΕΚ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

ΑΕΚ, Europa League: Το γκολ του Σιντιμπέ με την Μπράιτον υποψήφιο για το καλύτερο στη φάση των ομίλων
Το γκολ του Σιντιμπέ με την Μπράιτον στην Αγγλία GLOMEX SCREENSHOT

Στα δέκα πιο εντυπωσιακά γκολ του Europa League βρίσκεται η κεφαλιά του Σιντιμπέ στο εκτός έδρας αγώνα με τη Μπράιτον, έχοντας τη δυνατότητα να ψηφιστεί ως το καλύτερο της φάσης των ομίλων.

Άδοξα ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ τη σεζόν 2023/24, καθώς με 4 βαθμούς η Ένωση βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Europa League, κάτω από Μπράιτον, Μαρσέιγ και Άγιαξ.

Αυτό, όμως, που κρατάει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι το μεγάλο διπλό στην Αγγλία κόντρα στην Μπράιτον, με τη νίκη αυτή να έρχεται με 3-2 και τους Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Εσέκιελ Πόνσε -κατά σειρά- να χρίζονται σκόρερ.

Τρεις βαθμοί για την Ένωση που στην οικονομία του ομίλου δεν αποδείχθηκαν “χρυσοί”, αλλά έδωσαν την ευκαιρία στον Γάλλο δεξιό μπακ να βλέπει το όνομά του δίπλα στους παίκτες που πέτυχαν τα ωραιότερα γκολ -μέχρι τώρα- στη διοργάνωση.

Η κεφαλιά ψαράκι, λοιπόν, του Σιντιμπέ μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρίσκεται στα δέκα πιο εντυπωσιακά γκολ των ομίλων του Europa League, με δυνατότητα να επιλεχθεί, μετά από ψηφοφορία της UEFA, στην πρώτη θέση.

Subscribe

Related articles

Καλύτερη όλων η Άτκινσον

Η διαγώνια του Παναθηναϊκού Σέρινταν Άτκινσον είναι η...

Η Τσέλσι έκοψε τη… φόρα της Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό

Ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος της Άστον Βίλα... χάθηκε...