Ο Τζακάνι ήρθε από τον πάγκο και «καθάρισε» για τη Λάτσιο επί της Βερόνα

Η Λάτσιο πανηγύρισε τρίτη διαδοχική νίκη στη Serie A, καθώς επικράτησε της Βερόνα στο «Ολίμπικο» με 1-0, χάρη στο γκολ του Τζακάνι. Βασικός για ακόμα μια φορά ο Χρήστος Μανδάς.

Η Λάτσιο συνεχίζει τη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League. Οι Λατσιάλι «λύγισαν» τη Βερόνα στο «Ολίμπικο» με 1-0, χάρη σε γκολ του «λυτρωτή» Ματέο Τζακάνι, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο. Τρίτη διαδοχική νίκη για τους Ρωμαίους, οι οποίοι είναι στο -3 από τη Ρόμα. Βασικός με καλή εμφάνιση για ακόμα μια φορά ο Έλληνας τερματοφύλακας, Χρήστος Μανδάς.

Ο Μοντίπο νίκησε στο 19′ τον Ίσακσεν και στο 23′ τον Φελίπε Άντερσον. Από την πλευρά της η Βερόνα απείλησε στο 35′ με το άστοχο σουτ του Σφιντέρσκι από καλό σημείο. Στο 48′ ο Φελίπε Άντερσον σημάδεψε το δοκάρι και στο 70′ ο Μοντίπο απέκρουσε το σουτ του Καστεγιάνο. Δυο λεπτά αργότερα, στο 72′ ο Τζακάνι που είχε μπει στο ματς στο 60′ πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς με πλασέ.

Η Βερόνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 82′ με την κεφαλιά του Κόπολα αλλά ο Μανδάς απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 85′ η Λάτσιο είχε ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όμως ο Πέδρο σημάδεψε το δοκάρι και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Βαθμολογία

serie a table

Subscribe

Related articles

Η λογική των υπολογισμών είναι ριψοκίνδυνη

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο και οι παίκτες του...

«Παρακαλούν την Φιορεντίνα να τους… σώσει» (pics)

Η σπουδαία του Ολυμπιακού απέναντι στη Άστον Βίλα και...

Μοναδικό πρόβλημα στην ΑΕΚ ο Φερνάντες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPERLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚΑΕΚ: Μοναδικό...

Φιορεντίνα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League

Η Φιορεντίνα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό...

Μεντιλίμπαρ: «Εύχομαι να μείνω στον Ολυμπιακό όσο και ο Μπαρτζώκας»

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «πάτησε» την Άστον...