Στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2029 ο Ζαΐρ-Εμερί

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Γουάρεν Ζαΐρ-Εμερί που θα τον κρατήσει στην ομάδα του Παρισιού μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστό πως ανανέωσε την συνεργασία της με τον Γουάρεν ΖαΐρΕμερί, ο οποίος δεσμεύτηκε με την γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Μάλιστα, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε μαζί με τον Νασέρ ΑλΚελαϊφί στο περιθώριο του αγώνα με την Χάβρη, όπου τελικά η Παρί… γκέλαρε μένοντας στο 3-3, κρατώντας μία φανέλα που έγραφε πίσω το όνομά του και αντί για νούμερο είχε το 2029, την χρονιά δηλαδή που λήγει το νέο του συμβόλαιο.

Paris Saint-Germain are delighted to announce they have agreed a contract extension with Warren Zaïre-Emery. The 18-year-old midfielder has signed up with the club until 30 June 2029.#Warren2029 https://t.co/ubsP0lRgGd

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) April 27, 2024

Ο 18χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος πραγματοποίησε 39 συμμετοχές φέτος σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας επτά ασίστ στα 2.980 λεπτά που αγωνίστηκε. Να σημειώσουμε πως είναι ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Γαλλίας έχοντας φορέσει δύο φορές τη φανέλα της και πετύχει κι ένα τέρμα.

Subscribe

Related articles

Οι πολυτιμότεροι πέντε του Πανελληνίου Εφήβων και ο MVP Σπάρταλης

Ο Στέφανος Σπάρταλης του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης...

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ...

LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

0" :style="{display:matchInfo.events ? "block" : "none"}">{{p.min}}' {{p.min_p !=...

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ ο Ντεσπόντοφ

Ο Ντεσπόντοφ που εσχάτως δεν ήταν απολύτως καλά...