Πήλιος: ‘Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, παιχνίδι με παιχνίδι τα πηγαίνω καλύτερα’

ΑΕΚ

Πήλιος: “Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, παιχνίδι με παιχνίδι τα πηγαίνω καλύτερα”

-

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Πήλιος δήλωσε ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος δέχθηκε το γκολ, ενώ για τον ίδιο τόνισε ότι βελτιώνεται και πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Ο Σταύρος Πήλιος έπαιξε βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση για την ΑΕΚ. Ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε μετά το ματς ότι η ομάδα του πάλεψε για να σκοράρει. Παράλληλα για τον εαυτό τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός πατάει καλύτερα και αυτά έρχονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Πήλιος στη NOVA: Για το ματς: “Ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Μας πίεσε ο ΠΑΟΚ είναι η αλήθεια. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο“.

Για το ότι η ομάδα οπισθοχώρησε μετά το 1-0 και αν αυτό ήταν βάσει σχεδίου: Θέλαμε να πιέσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Σίγουρα όταν είσαι εδώ, θέλεις να κρατήσεις μηδέν. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε“.

Για το ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει στροφές: Πατάω πολύ καλύτερα. Με βοηθούν ο προπονητής και οι συμπαίκτες. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Πιστεύω τα καλύτερα θα έρθουν“.

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: Σαν Σταύρος το περιμένω πώς και πώς. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να έχουμε απώλειες“.

Subscribe

Related articles

Πρόβλημα με Νάγκι στον ΠΑΣ, απουσίασαν ακόμη τρεις

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση του ΠΑΣ...

Euroleague: Για 5η φορά μαζί σε Final Four Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Το 5ο Final Four με διπλή ελληνική «εκπροσώπηση» θα...

Ντε Λιχτ: «Οι αποφάσεις του διαιτητή έκαναν τη διαφορά»

Εξαλλος ο Ματάις Ντε Λιχτ στάθηκε στις αποφάσεις...