Ο προπονητής της Φιορεντίνα για Ολυμπιακό: «Κάνει σπουδαία πράγματα με τον Μεντιλίμπαρ»

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο μίλησε για το ποια ομάδα θα ήθελε στον τελικό του Conference League και αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον Ολυμπιακό.

Η Φιορεντίνα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον τελικό του Conference League καθώς έφυγε από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ με το ισόπαλο 1-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη στην Ιταλία (3-2) πήρε την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού.

Ο προπονητής των «βιόλα» ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι για το ποια ομάδα θα προτιμούσε στον τελικό της 29ης Μαϊου στην OPAP Arena, με τον ίδιο να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια προς τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άστον Βίλα (09/05, στις 22:00) με σκοπό να προφυλάξει το υπέρ του 4-2 από το πρώτο ματς και να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκό τελικό.

Χαρακτηριστικά είπε: «Κίνδυνοι από όλες τις πλευρές. Ο Ολυμπιακός κάνει σπουδαία πράγματα με τον νέο του προπονητή. Είναι μία ποιοτική ομάδα, που θα βρούμε στο «σπίτι» τους. Η Άστον Βίλα από την άλλη είναι τέταρτη ή πέμπτη στην Premier League. Θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα τους και θα προετοιμάσουμε τα πάντα όσο καλύτερα μπορούμε, αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε αυτή τη χαρά».

Subscribe

Related articles

Η Τούμπα πάλι ήταν… καζάνι!

Η Τούμπα πήρε... φωτιά από τα χιλιάδες καπνογόνα...

«Σείεται» ο Λευκός Πύργος από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από...

To «αντίο» του Χουάνκαρ στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης»...