Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον κάνει ύστατη προσπάθεια επιστροφής στον Άρη

Ο Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες του Άρη και πλέον καταβάλλει προσπάθεια επιστροφής στο rotation του Άρη.

Η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας αποτέλεσε τον βασικό στόχο τόσο των «κίτρινων» όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Προς αυτήν την κατεύθυνση βρέθηκε σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες ανά τον κόσμο με τελευταία την Γκέτεμποργκ όπου αναπτύχθηκε και το σενάριο επαναπατρισμού του. Για οικονομικούς λόγους, αυτή η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ κι έτσι ο Σουηδός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Μάλιστα, μετά το ατομικό πρόγραμμα, πλέον συμμετέχει στο αντίστοιχο ομαδικό δίχως επί του παρόντος να έχει αποφασιστεί η επιστροφή του στο rotation της ομάδας. Αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα καταφέρει να ανακτήσει επίπεδα ετοιμότητας. Το σίγουρο είναι ότι ο Άκης Μάντζιος σκοπεύει να του δώσει ευκαιρίες σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι ο Κάρλσον μπορεί να ανταποκριθεί.

Πρόσφατα ο 29χρονος συμμετείχε στις δραστηριότητες εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου καθώς ήταν μεταξύ των παικτών που ανέβηκαν στην σκηνή μπροστά στους χιλιάδες φίλους της ομάδας. Γενικώς, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει παράπονο από τη συμπεριφορά του εντός της ομάδας αλλά και στην καθημερινότητα αυτής. Λειτουργεί υποστηρικτικά προς τους συμπαίκτες του και γενικώς ως «θετικό στοιχείο» στις προπονήσεις της ομάδας. Το αρνητικό είναι ότι δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος των απαιτήσεων καθότι αποτέλεσε μία από τις ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις των «κίτρινων» το περασμένο καλοκαίρι. Είναι κάτι το οποίο πρωτίστως αντιλαμβάνεται ή μάλλον αποδέχεται και ο ίδιος. Εφόσον όμως φτάσει σε ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο, είναι πιθανό, να πάρει αγωνιστικά λεπτά στη διάρκεια των Playoff.

Subscribe

Related articles

Μοσκέρα: «Ο Δέλλας μας είπε από την αρχή ότι θέλει πάντα τη νίκη»

Ο Σαντιάγκο Μοσκέρα μίλησε για το παιχνίδι κόντρα...

Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League

H ΚΠΡ διέλυσε με 4-0 τη Λιντς κι......

Γκριμάου: «Ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες μου»

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 77-69 του Ολυμπιακού απόψε στο...

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή η Ναντ

Η Ναντ πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της...

Λίγη ντροπή τουλάχιστον, Μποντιρόγκα…

Θα μπορούσε να χάσει γιατί έχασε πολλά ριμπάουντ, γιατί...

Η Φροζινόνε έστειλε στη Serie B Μανωλά και Πασαλίδη!

Η Φροζινόνε πήρε μεγάλη νίκη με 3-0 απέναντι...

Μπαρτζώκας: «Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα»

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», αλλά η Μπαρτσελόνα...

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69:Τρίποντα, ριμπάουντ και… χωρίς αναισθητικό για 1-1

Ραντεβού στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί...

Επιστροφή στις νίκες και… ανάσα για την Μπόχουμ

Η Μπόχουμ μπόρεσε να επιστρέψει - επιτέλους -...