Ο Άρης έμεινε στο «Χ» αλλά έχει το πάνω χέρι για την έξοδο στην Ευρώπη

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη Λεμεσού και Πάφο, στο «Αλφαμέγα» δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 ύστερα από γκολ των Μοντνόρ και Ζάζα. Η 9η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος (28/4) ολοκληρώθηκε με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει ένα προβάδισμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

  • Ένα ημίχρονο με πολύ θέαμα, αλλά χωρίς γκολ
  • Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γεμάτο θέαμα, αλλά με μόλις δύο γκολ ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη Λεμεσού και Πάφο για την 9η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Cyta (28/4). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 1-1, ύστερα από τα τέρματα των Μοντνόρ και Ζάζα.

Κερδισμένοι από την αναμέτρηση ε;iναι ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι παίκτες του, καθώς παραμένουν στην 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η κατάστασή τους ωστόσο, παραμένει επισφαλής μιας και το σύνολο του Καρσέδο έχει «ψαλιδίσει» τη διαφορά και επιθυμεί να μπει στην τετράδα, και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρώτο ευρωπαϊκό εισιτήριο στην ιστορία του.

Δύο γκολ και ισορροπία στο ματς μέσα σε… δύο λεπτά

Ο Άρης στα πρώτα λεπτά έδειχνε να πατάει καλύτερα και κατέγραψε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα με τη συμπλήρωση του 3ου λεπτού. Ο Σεμέδο δοκίμασε ένα σουτ αλλά το τελείωμά του ήταν κάκιστο και δεν έδωσε το γρήγορο προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα, ο Γκομίς σημάδεψε την εστία, ωστόσο η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 6′, η Πάφος βρήκε δίχτυα με τον Τάνκοβιτς, ωστόσο είχε προηγηθεί χέρι του Ζάιρο επομένως το γκολ δε μέτρησε.

Παρά το ότι ο Άρης είχε επιβάλει το δικό του ρυθμό στο ματς, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα και να αναπτύσσονται περισσότερο.

Με τη συμπλήρωση του 20ου λεπτού, ο Τάνκοβιτς είδε τη εστία του Βανά κενή και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει. Το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Βραζιλιάνος μάζεψε εύκολα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Το 1-0 για τον Άρη έγινε στο 25′ και ξεκίνησε από κόρνερ υπέρ της Πάφου. Ο Μουσούντα έφτασε πρώτος στη μπάλα και την έδιωξε, με τον Μοντνόρ να ξεχύνεται στην αντεπίθεση και να νικάει τον Ίβουσιτς με ένα πλασέ.

Πριν ολοκληρωθούν οι πανηγυρισμοί από τους φιλάθλους των γηπεδούχων, το σύνολο του Καρσέδο ισοφάρισε με τον Ζάζα να μη χάνει χρόνο μετά τη σέντρα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, καταγράφηκε στο 33′. Ο Μοντνόρ δοκίμασε να κρεμάσει τον Ίβουσιτς με κεφαλιά αλλά ο Μποτσκάι επενέβη και έβαλε τέλος στη φάση.

Ένα ημίχρονο με πολύ θέαμα, αλλά χωρίς γκολ

Πολύ δυναμικό το ξεκίνημα της Πάφου στην επανάληψη. Στο 52′, ο Μποτσκάι μπήκε στην περιοχή και βρήκε χώρο για σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και βγήκε άουτ.

Το σύνολο του Καρσέδο ανανέωνε τις επιθέσεις του και είχε βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Στο 75ο λεπτό, ο Τάνκοβιτς σούταρε από πολύ καλή θέση αλλά δεν βρήκε στόχο, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βανά.

Στο 84′, ο Κοκόριν είχε μία καλή στιγμή για τον Άρη αλλά το σουτ του ήταν αρκετά αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Ίβουσιτς.

Αλλεπάλληλες ήταν οι επιθέσεις από τις δύο ομάδες, όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του.

Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 90+3′, όταν ο Σεμέδο βγήκε σε τετ α τετ με τον Ίβουσιτς και έκανε το πλασέ, με τον γκολκίπερ της Πάφου να πραγματοποιεί μία σωτήρια επέμβαση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόρσον, Καζού (23′ Ουρόσεβιτς), Σόκε, Στρούσκι (77′ Μπράουν), Σάβο (65′ Κοκόριν), Μοντνόρ, Σεμέδο, Γκομίς (77′ Μαγιαμπέλα).

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Ρους, Κβίντα, Γκολντάρ, Μπότσκαϊ, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε, Τζάτζα (70′ Μπρούνο), Τάνκοβιτς, Ζάιρο.

Subscribe

Related articles

Χωρίς «τρεις» η αποστολή του Άρη και… rotation με Λαμία

Ο Νέβεν Τζούρασεκ προστέθηκε στη λίστα των απόντων...

Ολυμπιακός – Μπρέσια 17-12: Με… φόρα στο Final 4

Πραγματοποιώντας μια ολοκληρωτική εμφάνιση σε ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι...

Σήκωσαν το τρόπαιο οι παλαίμαχοι του ΑΠΟΕΛ

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ διοργάνωσαν εκδήλωση στον...

Η εθνική Αλγερίας αλλάζει… Ήπειρο γιατί δεν αντέχει την αδικία

Η Ομοσπονδία της Αλγερίας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο...

«Ευχαριστούμε για όλα ”Τρίκο”»

Η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε τη λήξη της...