Μπαλτάκος: «Η Εθνική πρέπει να έχει σταθερό προπονητή πριν το φιλικό με Γερμανία, σύσκεψη την επόμενη εβδομάδα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και ανέφερε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σύσκεψη για να παρθεί απόφαση καθώς η «γαλανόλευκη» θα πρέπει ως τον Ιούνιο να έχει σταθερό τεχνικό στον πάγκο.

Στο ραδιόφωνο του Metropolis μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στο σημαντικό θέμα του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ τη δεδομένη στιγμή μετά και τον αποκλεισμό από τη Γεωργία είναι αβέβαιο, με τον Μπαλτάκο να υπογραμμίζει πως είτε με τον Πογέτ, είτε με άλλον τεχνικό, η Εθνική οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει σταθερό προπονητή στον πάγκο πριν από το φιλικό με τη Γερμανία τον Ιούνιο.

«Κανονικά αυτό θα ήταν θέμα της καινούργιας διοίκησης της ΕΠΟ αλλά επειδή ακολουθεί ένα φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία τον Ιούνιο δεν μπορεί η Ελλάδα να πάει χωρίς προπονητή στον πάγκο. Οι επίσημοι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Φινλανδία, οπότε η Εθνική μας πρέπει να έχει έναν σταθερό και σίγουρο προπονητή ακόμα και πριν το φιλικό με την Γερμανία. Βέβαια, αν μείνει ο κ. Πογέτ τότε δεν αλλάζει κάτι», σχολίασε.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σύσκεψη για να παρθούν αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα προπονητή στον πάγκο της Ελλάδας», ανέφερε ο Μπαλτάκος.

Subscribe

Related articles

Καλύτερη όλων η Άτκινσον

Η διαγώνια του Παναθηναϊκού Σέρινταν Άτκινσον είναι η...

Η Τσέλσι έκοψε τη… φόρα της Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό

Ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος της Άστον Βίλα... χάθηκε...