Μπάγερν και Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν μια «τρελή» ανταλλαγή

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα στη Γερμανία και την Αγγλία, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν απλώς να… ανταλλάξουν προπονητές.

Η Μπάγερν Μονάχου διανύει μια μάλλον δύσκολη σεζόν για να την αναλύσει κανείς. Στην Μπουντεσλίγκα , μια διοργάνωση όπου συνηθίζει να κυριαρχεί, οι κάτοικοι του Μονάχου είδαν την Μπάγερ Λεβερκούζεν να τους προσπερνά και να κατακτά τον τίτλο. Στο Champions League, από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον θετική η χρονιά της με την ομάδα του Τόμας Τούχελ ενεργή ακόμα στην κούρσα για μια θέση στον τελικό, την οποία θα προσπαθήσει να τσεκάρει το βράδυ της Τετάρτης στο «Μπερναμπέου».

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει ο φάκελος του… μελλοντικού προπονητή, καθώς ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα αποχωρήσει από τη θέση του στο τέλος της σεζόν. Και προφανώς, η Μπάγερν Μονάχου δυσκολεύεται να βρει τον διάδοχό του.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο γερμανικός Τύπος εξηγεί ότι όλοι οι προπονητές που ερωτήθηκαν από τη διοίκηση λένε «όχι». Μιλάμε για περιπτώσεις όπως αυτή του Ραλφ Ράνγκνικ για παράδειγμα, που συχνά παρουσιάζεται ως φαβορί, αλλά και του Τσάμπι Αλόνσο, ακόμα και του Ζινεντίν Ζιντάν. Μια δύσκολη κατάσταση προς διαχείριση για έναν σύλλογο που ακόμη φιλοδοξεί να αποκτήσει μια κάποια σταθερότητα.

Τώρα ένα νέο όνομα βρίσκεται στο τραπέζι: Έρικ Τεν Χαγκ.

Το «Sky Sport Germany» εξηγεί ότι ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας των προπονητών που επιθυμεί η Μπάγερν. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ του συλλόγου και του περιβάλλοντος του προπονητή, ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική στη Γιουνάιτεντ και ο οποίος θα μπορούσε κάλλιστα να αποχωρήσει από τους «Κόκκινους Διαβόλους» αυτό το καλοκαίρι.

Περιέργως, από την πλευρά της Γιουνάιτεντ, θέλουν να αντικαταστήσουν τον Έρικ Τεν Χαγκ με τον… Τόμας Τούχελ. Αυτό αναφέρουν αρκετά αγγλικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων οι Times και το Football Insider. Μετά από μια κάτι παραπάνω από ανάμεικτη περιπέτεια με την Τσέλσι, ο Γερμανός τακτικός θα μπορούσε να αναλάβει μια δεύτερη αγγλική περιπέτεια, αναλαμβάνοντας από τον άνθρωπο που θα τον… αντικαταστήσει στο Μόναχο…

Subscribe

Related articles

Πόσο πληρώνει ένα φινάλε αλά Premier League την τελευταία αγωνιστική στο Βικελίδης;

Το πρωτάθλημα που έχει σπάσει καρδιές μας επιφυλάσσει...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για...

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...