Ο Κιλιάν Μπαπέ συμφωνεί να τρέξει 100μ. εναντίον του Γιουσέιν Μπολτ

Ο Κιλιάν Μπαπέ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Γιουσέιν Μπολτ και ήταν θετικός σε μια… μεταξύ τους μάχη στα 100μ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έδωσε το παρών σε μια εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τη Nike και το ίδρυμα «Inspired By KM» αυτή την Κυριακή (05/05), σε ένα κατάστημα στα Ηλύσια Πεδία και μίλησε για πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του ημιτελικού του Champions League εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Γάλλος διεθνής απάντησε επίσης στον Γιουσέιν Μπολτ τον κάτοχο του Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος τον είχε… προκαλέσει να τρέξει εναντίον του. «Το να γνωρίζω ότι εμπνέω κάποιον έτσι, είναι πραγματικά φανταστικό. Νομίζω ότι ενέπνευσε και τον καθένα μας λίγο και ο καθένας από εσάς σε αυτό το δωμάτιο έχει σηκωθεί κάποια στιγμή στη μέση της νύχτας για να παρακολουθήσει έναν από τους αγώνες του. Είναι αμοιβαίο! Άρχισα να τον θαυμάζω πριν από αυτόν (…) Τώρα, είναι ωραίο και γιατί όχι, μια μέρα, αν έχουμε και οι δύο τον χρόνο, να κάνουμε κάτι καλό. Αλλά δεν περιμένω πολλά από το αποτέλεσμα ,» δήλωσε ο Γάλλος διεθνής, όπως αναφέρει η Le Parisien.

«Σκέφτομαι το παιχνίδι, σκέφτομαι. Προετοιμάζομαι ήδη. Υπάρχει ο παίκτης και ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος πρέπει να προετοιμαστεί και βοηθάει τον παίκτη να προετοιμαστεί για να παρευρεθεί σε ένα τέτοιο γεγονός. Έχω ακούσει συχνά την ίδια προειδοποίηση από τα παιδιά. Έχω ακούσει να μου λένε: Πρέπει να κερδίσεις. Και έχουν δίκιο. Σε κάθε περίπτωση, μια τέτοια μέρα με βοηθάει να ωριμάσω ως άνθρωπος. Και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσω στο παιχνίδι με καλή διάθεση, έτοιμος να υπερασπιστώ τα χρώματα της ομάδας μου και να μας βοηθήσω να προκριθούμε στον τελικό», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League.

Subscribe

Related articles

Πόσο πληρώνει ένα φινάλε αλά Premier League την τελευταία αγωνιστική στο Βικελίδης;

Το πρωτάθλημα που έχει σπάσει καρδιές μας επιφυλάσσει...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για...

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...