Κανείς δεν «χτύπησε» την πόρτα της «Κυρίας» ,ο πρώην παράγοντας και οι νέες αποχωρήσεις

Πολλές είναι οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που γίνονται για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης μετά και την απόφαση του Ανδρέα Σάντη και των συνεργατών του να παραιτηθούν. Κίνηση αναμενόμενη αν αναλογιστεί κανείς τις εξελίξεις και τα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί, όχι μόνο τις τελευταίες βδομάδες αλλά εδώ και αρκετό καιρό.

  • Υπάρχει και η Πάφος…

Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας έχουν κάνει ενέργειες διάφορες πλευρές από διάφορες πόλεις. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κανείς δεν έχει «χτυπήσει» την πόρτα της διοίκησης για να ρωτήσει για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν και να πάρει λεπτομέρειες για την οικονομική κατάσταση.

Φημολογείται ότι υπάρχει μία πλευρά που είναι πιο «ζεστή» και δεν αποκλείεται να κινητοποιηθεί με ένα πρώην παράγοντα της ομάδας που ήταν και σε παλαιότερα διοικητικά συμβούλια. Βέβαια, από τα λόγια και τις προθέσεις στις πράξεις υπάρχει μεγάλη απόσταση. Το ενδιαφέρον κάποιων είναι εκεί. Αν θα επισημοποιηθεί όμως είναι ένα άλλο κομμάτι.

Χθες, ανακοινώθηκε η συμφωνία με Τεχέρα για λύση της συνεργασίας του στο τέλος της σεζόν αφού έχει προκύψει και διακανονισμός για τα δεδουλευμένα του. Η διοίκηση είναι σε επαφές για διακανονισμό με όλους τους ποδοσφαιριστές και εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση. Πιο δύσκολη η περίπτωση του Μουσοντά. Λέγεται ότι πιθανόν το επόμενο μεγάλο όνομα που θα έρθει σε διακανονισμό για να αποχωρήσει είναι ο Γκερέρο. Όμως, ας κρατάμε μικρό καλάθι στην περίπτωση του Ισπανού.

Υπάρχει και η Πάφος…

Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται υπάρχει και αγωνιστικό κομμάτι με την Ανόρθωση να προετοιμάζεται εν μέσω προβλημάτων για τον αγώνα με την Πάφο. Ο Οκκάς προσπαθεί να διαχειριστεί όσο γίνεται καλύτερα την όλη κατάσταση για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Παίκτες που δεν θέλουν απλά δεν παίζουν και ο Οκκάς θα ρίξει στο γήπεδο αυτούς που θα κρίνει ότι θα παίξουν για την φανέλα και τον κόσμο.

Subscribe

Related articles

Η Ντόρτμουντ φέρεται να σχεδιάζει την επιστροφή του Κλοπ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Independent», αυξάνονται οι συζητήσεις...

«Όχι» του Ράνγκνικ στην Μπάγερν!

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της τεχνικής ηγεσίας της...

Ανακοίνωσε τους Χάρη Νικολάου και Γιώργο Παιδονόμο η Νέα Σαλαμίνα

Την έναρξη συνεργασίας με τους Χάρη Νικολάου και...

Τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο ΠΑΟΚ από την λίγκα για το ματς με την ΑΕΚ

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από...