Για το πρώτο βήμα προς το… όνειρο ο Ολυμπιακός

Το πρώτο βήμα για το… όνειρο του Conference League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται απόψε (2/5, 22:00) από την Άστον Βίλα, στο «Villa Park», για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν χτες (1/5) στο Μπέρμιγχαμ, έκαναν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του ιστορικού ημιτελικού και πλέον περιμένουν την στιγμή της σέντρας.

Διαβάστε επίσης: Πήρε παίκτη-έκπληξη της Κ19 ο Μεντιλίμπαρ – Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αστον Βίλα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γιώργο Μασούσα και Ανδρέα Ντόη. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι όσοι είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα και μάλιστα ο Βάσκος τεχνικός επέλεξε τον στόπερ και πρωταθλητή Ευρώπης Κ19, Βασίλη Πρεκατέ, να είναι αυτός το τρίτο στόπερ στην αποστολή.

Από την άλλη, ο Ουνάι Έμερι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Τσέλσι αλλά ήταν και τιμωρημένος, ενώ στο ίδιο παιχνίδι ο Ισπανός τεχνικός «έχασε» με τραυματισμό και τον Γιούρι Τίλεμανς. Πρόβλημα επίσης έχει προκύψει και με τον Άλεξ Μορένο, που ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από θλάση και εκτιμάται πως θα χάσει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Μποντιρόγκα τον «έσφαξε» ξανά γιατί ο Ολυμπιακός κοιτάει…

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, κατηγορίας Elite. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι, Τζιόρτζιο Περέτι, 4ος ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας και στο VAR οι Πάολο Βαλέρι, Μασιμιλιάνο Ιράτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, προ των πυλών ο Κόντης!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό...

Ο Σο υπέστη υποτροπή και είναι αμφίβολος για το EURO 2024

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε πως ο Λουκ...

Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος...

Στα «μαχαίρια» Τσάβι – Λαπόρτα, ανοικτό ξανά το διαζύγιο!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την οικονομική κατάσταση...