ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα κοντράρονται σε ακόμη μια μεγάλη «μάχη» για το Game 4 της προημιτελικής σειράς της Euroleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» τα λάθη του, αλλά και τις… τραβηγμένες αποφάσεις των διαιτητών γνωρίζοντας έτσι την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Game 3 της σειράς. Κάπως έτσι απόψε στο κατάμεστο ΣΕΦ παίζει την τελευταία του… ζαριά, προκειμένου να μείνει όρθιος και να στείλει το ζευγάρι σε Game 5. Η συμμετοχή του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου παραμένει αμφίβολη.

«Μια δύσκολη ήττα για εμάς, ένα ματς το οποίο, όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσαμε να το έχουμε πάρει. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες μέσα στο ματς, αλλά όλες οι αποφάσεις στο τέλος των αντιπάλων και οι δικές μας κατά κάποιο τρόπο ήταν εναντίον μας. Θέλω να πω, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερες αμυντικές επιλογές ή να είχαμε βάλει το τελευταίο σουτ ή μία βολή ή να μην είχαμε κάνει ένα αμυντικό λάθος συνεννόησης, να μην δώσουμε ένα τρίποντο στον Αμπρίνες. Ξέρουμε, ότι η Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολύ δυνατή, πάρα πολύ καλή ταλαντούχα ομάδα και πολύ έμπειρη και κάθε λάθος που κάνεις, το πληρώνεις, δεν στο συγχωρεί, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming: Η Μπαρτσελόνα είναι αρκετά έμπειρη σε παιχνίδια playoffs και το απέδειξε για ακόμη μια φορά. Οι «μπλαουγκράνα» απέδρασαν με το διπλό από το ΣΕΦ στο Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκονται μπροστά με 2-1. Απόψε έχουν το πρώτο match ball πρόκρισης κόντρα στους ερυθρόλευκους και μένει να δούμε αν θα το αξιοποιήσουν. Πάντως ξέρουν καλά και οι ίδιοι πως σε περίπτωση ήττας θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία στο… σπίτι τους.

«Πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αν και θα είναι δύσκολο, γιατί θα προσπαθήσουν να παίξουν αργά. Παράλληλα, πρέπει να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, αφού είναι σημαντικό να μην παραχωρήσουμε εύκολους πόντους. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε το αυριανό ματς και να πάρουμε την πρόκριση για το Final Four. Οι πιθανότητες παραμένουν οι ίδιες με πριν την έναρξη της σειράς παρότι έχουμε πάρει το προβάδισμα», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Καταλανών, Ρότζερ Γκριμάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

LIVE: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Ξανά θεραπεία ο Μούργκ, κρίνεται αύριο η συμμετοχή του με Άρη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον...

Επίσημη η παραμονή Πετράκη στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του...

Όλα έτοιμα για τον σπουδαιότερο αγώνα στην ιστορία της Πάφου!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου...

Η… τραμπάλα με τους Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ

Ημέρα έντονων διεργασιών είναι η σημερινή για τον...

Στο MEGA ο ιστορικός τελικός Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην...