Αυτή την Ευρωλίγκα θέλει ο Μποντιρόγκα – Με «χειρουργεία» από… Ντιφαλάδες

Το «χειρουργείο» που έκαναν οι διαιτητές στον Ολυμπιακό, στον αποψινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ «λύγισε» τους πειραιώτες στην παράταση και οι Καταλανοί έκαναν το 2-1 στην σειρά.

Η Μπαρτσελόνα απέχει πλέον μια νίκη από την πρόκριση στο final 4 της διοργάνωσης αλλά για να «λυγίσει» η ομάδα του λιμανιού χρειάστηκε ένα εμετικό σφύριγμα του Ντιφαλά, ο οποίος έδωσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ στον Πετσούσεφ, 0,5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Γάλλος διαιτητής έδωσε φάουλ σε τρίποντο χωρίς ο Πετρούσεφ να ακουμπήσει τον αντίπαλό του και μετά από αυτό το σφύριγμα δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος για να συζητήσει κάποιος για το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Με το ζόρι κρατήθηκε ο Μπαρτζώκας: «Το τελευταίο σφύριγμά όμως; Δεν μπορώ να απαντήσω»

Αυτός ο ανεκδιήγητος Γάλλος διαιτητής έκρινε το παιχνίδι με αυτή την απόφαση και οι άλλοι δύο διαιτητές έμειναν παρατηρητές της «ανακάλυψης» του Ντιφαλά, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να πάρουν τη νίκη στο ΣΕΦ με 82-80 στην παράταση.

Περίμενε άραγε κάποιος κάτι διαφορετικό μετά από αυτά που είχαν δει τα μάτια μας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς; Όχι βέβαια γιατί πολύ απλά η Ευρωλίγκα του Μποντιρόγκα έδειξε ότι δεν θέλει τον Ολυμπιακό για Τρίτη συνεχόμενη φορά στο Final 4 της διοργάνωσης.

Έχει να πει κάτι ο Μποντιρόγκα γι’ αυτή την αηδία που είδαμε σήμερα από τους διαιτητές και ειδικά από τον Ντιφαλά;

Ή μήπως είναι όλα καλά και για αυτόν επειδή νίκησε η Μπαρτσελόνα;

Είναι ντροπή να βλέπει κάποιος αυτόν τον Ντιφαλά να σφυρίζει σε παιχνίδια Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός πρέπει να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία του Γάλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να απαιτήσουν από την διοργανώτρια αρχή να στείλει σπίτι του ή όπου αλλού θέλει τον Γάλλο ρεφ, καθώς αν είναι να έχουμε τέτοιου είδους σφυρίγματα καλύτερα να παίζουν οι ομάδες χωρίς διαιτητές.

Υπάρχει μόνο μια λέξη για να περιγράψει τα όσα έγιναν απόψε στο ΣΕΦ και η λέξη αυτή είναι κατάντια.

Αν αυτό είναι το όνειρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα για την Ευρωλίγκα, ένα είναι σίγουρο. Όχι στα πρότυπα του NBA δεν πρόκειται να βαδίσει η διοργάνωση αλλά το αντίθετο έχει πάρει τον κατήφορο και δεν φαίνεται να υπάρχει γυρισμός.

Ίσως όμως αυτή η Ευρωλίγκα ν’ αρέσει στον Μποντιρόγκα, ίσως αυτή να είναι η διοργάνωση που ονειρεύεται ο Σέρβος. Με τους Ντιφαλάδες να σφυρίζουν ότι θέλουν. Και να μην μετρούν τα δευτερόλεπτα όταν η Μπάρτσα κάνει επαναφορά, γιατί πολύ απλά αν μετρήσουν πρέπει να δώσουν την μπάλα στον Ολυμπιακό.

Ο Μποντιρόγκα τον «έσφαξε» ξανά γιατί ο Ολυμπιακός κοιτάει…

Ναι καλά διαβάσατε, 6,5 δεύτερα έκανε η Μπάρτσα σε κρίσιμη επαναφορά στο φινάλε. Δεν τρέχει τίποτα, για τον Ντιφαλά και την «παρέα» του. Δεν σφύριξαν για να δώσουν την παράβαση γιατί ίσως ξέρουν να μετρούν μέχρι το… τέσσερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

«Επιστρέφει από την Άουγκσμπουργκ στον Ολυμπιακό ο Μπιέλ»

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο Πεπ Μπιέλ φαίνεται...

Στεφανί Φραπάρ: Ποια είναι η ρέφερι του Παναθηναϊκός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η Στεφανί Φραπάρ θα είναι...

Έκπληξη από Σάουθγκεϊτ: «Έκοψε» τον Ράσφορντ από το EURO2024

Μεγάλη απόφαση από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αφήνοντας εκτός...

Στην προεπιλογή της Σλοβενίας για το Euro οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν

Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν βρέθηκαν στην προεπιλογή της...

Τέλος ο Κρόος από τη Ρεάλ, αποσύρεται μετά το EURO

Ο Τόνι Κρόος ετοιμάζεται για... συνταξιοδότηση στο τέλος...

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Πολυκάρπου

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Πάρη Πολυκάρπου...