Θέλω να βλέπω μπάλα: Σκοράρουν και οι δύο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Καραϊσκάκης» στο ματς που τραβά τα φώτα στην 6η αγωνιστική των play off.

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη… σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (21/4, 20:30): Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες προέρχονται από ιστορική πρόκριση κόντρα στη Φενέρ στο Conference League, ενώ η ομάδα του Λουτσέσκου αποκλείστηκε από τη Μπρίζ. Οι δύο ομάδες έχουν τα θέματα τους στην άμυνα, ωστόσο μεσοεπιθετικά έχουν ποιότητα και θα βρουν γκολ. Το goal/goal και over 2.5 στη Novibet προσφέρεται στο 2.10. Και οι δύο θέλουν να αυξήσουν τις ελπίδες τους για τον τίτλο.

Λαμία – Παναθηναϊκός (21/4, 17:00): Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ματς που θα είναι sold out. Η ομάδα της Φθιώτιδας δυσκόλεψε το τριφύλλι, το οποίο έκανε την ανατροπή με show Μπερνάρ και συνεχίζει να βρίσκεται στο -1 από την ΑΕΚ (ο ΠΑΟΚ έχει παιχνίδι λιγότερο στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε). Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και οι Φθιωτοι δυσκολεύουν τους πράσινους τα τελευταία χρόνια. Το Under 2.5 προσφέρεται στο 2.10 και είναι καλή επιλογή.

Άρης – ΑΕΚ (21/4, 19:30): Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και με νίκη, θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη θέση, αφού ο ΠΑΟΚ έχει και ματς λιγότερο. Η… Ένωση καθάρισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια με δύο γρήγορα γκολ του καυτού το τελευταίο διάστημα Έκι Πόνσε. Οι δύο ομάδες έχουν τις λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή για να βρουν γκολ και έτσι το Over 2.5 στο 1.83 έχει την αξία του στην Νοvibet.

Γουλβς – Άρσεναλ (20/4, 21:30): Η Άρσεναλ περνά ένα δύσκολο σταυροδρόμι, αφού μέσα σε λίγες μέρες αποκλείστηκε από το Champions League από τη Μπάγερν και ηττήθηκε από την Άστον Βίλα, χάνοντας την κορυφή στην Αγγλία. Η Σίτι πέρασε μπροστά και στο +2 και οι κανονιέρηδες απαιτείται να νικήσουν στην έδρα της Γουλβς για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την πρώτη θέση. Σάκα, Ράις, Ζεσούς, Μαρτινέλι, Όντεγκαρντ. Μια ομάδα γεμάτη ταλέντο. Το 2ημ/2τελ προσφέρεται στο 2.10

Advertorial

Subscribe

Related articles

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

Ο Ολυμπιακός έγραψε ξανά ιστορία με την επικράτησή του...

Το βλέπει ως πρόκληση ο Γιάννου και θα το «κυνηγήσει»!

Εδώ και μέρες έχει διαρρεύσει ότι ο τεχνικός...

A Bola: «Λάμψη Τσικίνιο και Ποντένσε στη νίκη του Ολυμπιακού»

Όλη η Ευρώπη υποκλίνεται στο μεγαλείο του Ολυμπιακού και...

«Ο Ιωαννίδης είναι κοντά στην ανανέωση με τον Παναθηναϊκό»

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι...

Το αίσθημα της επιβίωσης! | Blog

Ο Γιώργος Κούβαρης ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού...