Το βλέπει ως πρόκληση ο Γιάννου και θα το «κυνηγήσει»!

Εδώ και μέρες έχει διαρρεύσει ότι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΑΕΚ Λάρνακας, Παναγιώτης Γιάννου, είναι ψηλά στη λίστα της διοίκησης της ΑΕΛ για να προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής της Λεμεσιανής ομάδας.

Αν και, κακά τα ψέματα, ο Παναγιώτης Γιάννου κυρίως έχει εμπειρίες από ακαδημίες, εντούτοις, ο ίδιος πιστεύει αρκετά στον εαυτό του και το θεωρεί ως πρόκληση στην καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου ν’ αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΛ.

Μάλιστα δε, μέσα από το πλάνο που έχει παρουσιάσει – σε γενικές γραμμές – στην κουβέντα που είχε με παράγοντες της Λεμεσιανής ομάδας, άφησε να νοηθεί ότι διακατέχεται από επαγγελματισμό, σοβαρότητα, οργάνωση και έχει τους τρόπους και τα σχέδια αυτά για να λειτουργήσει όσο καλύτερα μπορεί σε αυτόν τον ρόλο.

Παρουσιάστηκε πολύ καλός γνώστης των ποδοσφαιρικών δρωμένων ακόμη και για προπονητές που μπορούν να ταυτιστούν στη δική του φιλοσοφία, στο δικό του πλάνο.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, το πρόβλημα για να δώσουν τα χέρια ΑΕΛ και Γιάννου, είτε το συμβόλαιο που έχει υπογεγραμμένο με την ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Αν και εφόσον τα βρει ο Γιάννου με τη διοίκηση της ΑΕΚ, τότε θα πει το «ΝΑΙ» στην ΑΕΛ. Εξελίξεις περί αυτού αναμένονται μετά τις μέρες του Πάσχα, εάν θα τα βρει με την ΑΕΚ ή όχι για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Subscribe

Related articles

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» για το Φιορεντίνα-Νάπολι ο Συλαϊδόπουλος του Ολυμπιακού

Στη Φλωρεντία βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος προκειμένου να...

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-10: Έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στους τελικούς

Ο Ολυμπιακός τελείωσε εύκολα την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς...

Ο Εσε αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στο «έξι»! | Blog

Ο Ολυμπιακός δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τη...

Μετά την άνοδο, η Κόμο πάει διακοπές στην Ίμπιζα

Η Κόμο εξασφάλισε την άνοδο στη Serie A...

Πήραν άδεια όλες οι ομάδες της Stoiximan Superleague ενόψει της νέας σεζόν

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε γνωστό...