Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά για το σερί πριν από τα playoffs με την αύρα της γεμάτης OPAP Arena

ΑΕΚ

-

Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει στο ΑΕΚ - Αστέρας
Ο Λιβάι Γκαρσία πανηγυρίζει στο ΑΕΚ – Αστέρας ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στην Τούμπα θέλει να κάνει το 4×4 πριν μπει στα playoffs έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την Κηφισιά και στην γεμάτη μετά από καιρό OPAP Arena θα επιδιώξει να συνεχίσει το σερί της.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μπροστά της έχει τον αγώνα με την Κηφισιά για την 23η στροφή της Stoiximan Super League. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του 2024 είναι ότι αυτή τη φορά η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη από κόσμο και όχι άδεια.

Η έλλειψη των φιλάθλων από τις εξέδρες είχε επηρεάσει αρκετά την ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα είχε σταθεί αρκετές φορές σε αυτό σε τοποθετήσεις του. Πλέον όμως αυτό αποτελεί παρελθόν, με την προϋπόθεση ότι οι φίλοι των κιτρινόμαυρων θα είναι κόσμιοι και δεν θα προχωρήσουν σε ενέργειες που θα θέσουν σε κίνδυνο την τιμωρία της έδρας.

Με την επιστροφή του κόσμου λοιπόν η ΑΕΚ φουλάρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια ιστορική χρονιά για εκείνη καθώς στις 13 Απριλίου θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Πριν τα playoffs έχει μπροστά της τέσσερα παιχνίδια που έχει ως στόχο το απόλυτο. Όμως πρέπει να το δει βήμα – βήμα και πρώτο εξ αυτών είναι η νεοφώτιστη Κηφισιά.

Με τον Λιβάι να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των ανταγωνιστών της

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να αφήσει πίσω της τον Παναθηναϊκό, μετά την εντός έδρας ισοπαλία του τριφυλλιού με τη Λαμία και θα αποκομίσει κέρδη και από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αρκεί να πετύχει το τρίποντο με την Κηφισιά. Η αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, μιας και η ομάδα του Κώστα Μπράτσου καίγεται για βαθμούς και θα παλέψει να φύγει όρθια από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια στιγμή οι κιτρινόμαυροι έχουν αυτό που έγινε στο μυαλό τους στην Καισαριανή, όπου άφησαν δύο βαθμούς κόντρα στην Κηφισιά. Σε αυτό το παιχνίδι η Ένωση είχε αρκετές ευκαιρίες, προηγήθηκε όμως με αυτογκόλ του Σναϊντερλάν και στο φινάλε ο Βαφέας διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αυτή τη φορά θέλει να μπει και να το καθαρίσει από νωρίς, αξιοποιώντας τις φάσεις που θα βγάλει.

Τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Ματίας Αλμέιδα θα ηγηθεί ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός θα ξεκινήσει βασικός, απόντος του Πόνσε λόγω προσωπικού ζητήματος που αντιμετωπίζει και εξασφάλισε άδεια από την ομάδα. Ο Γκαρσία έχει δείξει το τελευταίο διάστημα ότι είναι καυτός (ο περσινός Γκαρσία). Ακόμα και στην Τούμπα που δεν σκόραρε, το γκολ του Ελίασον ξεκίνησε από δική του ωραία ενέργεια στον κενό χώρο μετά από βαθιά μπαλιά του Πινέδα.

Η ΑΕΚ δεν γνωστοποίησε ενδεκάδα και η 20άδα θα γίνει γνωστή λίγο πριν από τη σέντρα. Ο Αργεντινός κόουτς θα έχει δεδομένα διαθέσιμους τους Άμραμπατ και Μάνταλο, όχι όμως τον τιμωρημένο Βίντα καθώς και τους Ρότα και Σιμάνσκι.

Subscribe

Related articles

Τελικά είναι καλό το Conference League;

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ματς του...

Σοκ σε Παρί και Γαλλία, ρήξη χιαστού ο Λούκας Ερναντές!

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Λούκας...

Οι έμποροι ναρκωτικών του Ροσάριο… στέλνουν τον Ντι Μαρία στην Ίντερ Μαϊάμι

Οι έμποροι ναρκωτικών του Ροσάριο «μπλόκαραν» την επιστροφή...

«Στον Παναθηναϊκό κάνω πράξη το παιδικό μου όνειρο, το μυαλό μου είναι μόνο εδώ»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τις ευρωπαϊκές «σειρήνες»,...

Προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Βεράτι, αρέσει ο Κίμιχ

Στη Μπαρτσελόνα έχουν κρίνει νευραλγικής σημασίας την ενίσχυση...

Αποχωρεί από τον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως όλα δείχνουν, δεν θα...

Το πρόκτζεκτ Έμερι εκτοξεύει στα αστέρια στην Άστον Βίλα!

Ο Ουνάι Έμερι ανανέωσε τους δεσμούς του με...

ΓεροΓιοβάισα: Αιώνια υποχρέωση και ερυθρόλευκη ιστορία

Θα καταφέρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να στείλουν τη...