Προτάθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Βεράτι, αρέσει ο Κίμιχ

Στη Μπαρτσελόνα έχουν κρίνει νευραλγικής σημασίας την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, με τον Ζόσουα Κίμιχ να αποτελεί την ιδεατή περίπτωση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Στη Μπαρτσελόνα καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και η θέση που έχουν κυκλώσει για ενίσχυση αποτελεί εκείνη του αμυντικού χαφ. Η αποχώρηση άλλωστε του Σέρχιο Μπούσκετς το προηγούμενο καλοκαίρι δεν έχει καλυφθεί επαρκώς από τον σύλλογο, καθώς ο Φρένκι Ντε Γιονγκ έχει δεχθεί κριτική για την απόδοσή του ως «εξάρι», ενώ η μεταγραφή του Οριόλ Ρομέου δεν έχει δικαιώσει σε κανέναν βαθμό τους Μπλαουγκράνα.

Η ανίχνευση της αγοράς λοιπόν αποτελεί μονόδρομο, με τη «Mundo Deportivo» να προσφέρει… φρέσκο ρεπορτάζ γύρω από τα μεταγραφικά των Καταλανών. Συγκεκριμένα το εν λόγω Μέσο τονίζει πως ο Μάρκο Βεράτι μετά από μόλις ένα χρόνο στο Κατάρ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και έχει προταθεί στη Μπαρτσελόνα!

Παρόλα αυτά η περίπτωσή του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και στη Βαρκελώνη έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε ένα διαφορετικό όνομα. Ο λόγος για τον Ζόσουα Κίμιχ, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2025 στη Μπαρτσελόνα βλέπουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αρπάξουν τον Γερμανό από τη Μπάγερν, όπως έκαναν με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πίσω στο καλοκαίρι του 2022.

Την ίδια στιγμή οι Βαυαροί σκοπεύουν στο εγγύς μέλλον να κορυφώσουν τις διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο προκειμένου να κλείσουν συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του, κάτι ωστόσο που στην παρούσα φάση δεν μοιάζει δεδομένο.

Σε περίπτωση μάλιστα που τελικά οι δυο πλευρές δεν καταλήξουν σε συμφωνία το πιθανότερο είναι πως η Μπάγερν θα βγάλει στο σφυρί τον Κίμιχ, ο οποίος παράλληλα έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον και από τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ.

Subscribe

Related articles

Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε κι εκείνος με την σειρά...

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΟΠ γνωστοποίησε και...

Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα, παρά τα… «100 κιλά α@@@δια» | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για το προδιαγεγραμμένο «διαζύγιο»...

Τεστάρει τους νεαρούς Κύπριους η ΑΕΛ

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τον τεχνικό...

Με το μυαλό στους αμφίβολους στην Ομόνοια, αλλά και με 100% εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ

Ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση η Ομόνοια ενόψει του...

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, προ των πυλών ο Κόντης!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό...