Ένα με τους οπαδούς της Μπράιτον έγινε ο Ζοάο Πέδρο μετά το γκολ του που χάρισε την πρωτιά στους Άγγλους

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράιτον – Μαρσέιγ: Ο μοναδικός πανηγυρισμός του Ζοάο Πέδρο στο γκολ πρωτιάς των Άγγλων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

Ο Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ έτρεψε να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον κόσμο της ομάδας του
Ο Ζοάο Πέδρο της Μπράιτον μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ έτρεψε να πανηγυρίσει αγκαλιά με τον κόσμο της ομάδας του AP PHOTO/IAN WALTON

Το λυτρωτικό γκολ του Ζοάο Πέδρο στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης της Μπράιτον με τη Μαρσέιγ δεν έδωσε μόνο την πρωτιά του ομίλου στο Europa League για τους Άγγλους, αλλά αποτέλεσε και το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να γίνεται ένα με τον κόσμο της ομάδας.

Το ποδόσφαιρο μπορεί να σε φέρει κοντά, πολύ… κοντά. Αυτό συνειδητοποίησαν οι οπαδοί της Μπράιτον, στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας τους με τη Μαρσέιγ για την τελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Europa League, όταν στο 88ο λεπτό έγιναν ένα με τον Ζοάο Πέδρο.

Με τις δύο ομάδες να έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αυτό που διακυβεύονταν ήταν η πρωτιά του ομίλου και η δυνατότητα να περάσουν απευθείας στους 16 του τουρνουά.

Οι Άγγλοι έψαχναν από το ξεκίνημα του ματς το χρυσό γκολ που θα τους εξασφάλιζε την κορυφή και το βρήκαν δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ενενηνταλέπτου με τον συνήθη ύποπτο, Ζοάο Πέδρο.

Η μπάλα αναπάυτηκε στα δίχτυα της Μαρσέιγ και ένα ολόκληρο γήπεδο σηκωθηκε στο πόδι, με τους πανηγυρισμούς να είναι έξαλλοι και τον Βραζιλιάνο επιθετικό να βρίσκεται εκστασιασμένος στην κερκίδα των “γλάρων”, αγκαλιά με τους οπαδούς του αγγλικού συλλόγου.

Ο 22χρονος στράικερ είδε φυσικά την κίτρινη κάρτα, αλλά έδωσε ένα στιγμιότυπο που θα θυμούνται για καιρό οι φίλοι της ομάδας, καθώς στην παρθενική της εμφάνιση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Μπράιτον κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη σε έναν όμιλο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Champions League.

Subscribe

Related articles

Καλύτερη όλων η Άτκινσον

Η διαγώνια του Παναθηναϊκού Σέρινταν Άτκινσον είναι η...

Η Τσέλσι έκοψε τη… φόρα της Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό

Ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος της Άστον Βίλα... χάθηκε...

Απίστευτοι τελικοί, επική ανατροπή για Παναθηναϊκό | Blog

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 μέσα στο Ρέντη του...