Έμερι: «Θα είναι δύσκολα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε μετά την ισοπαλία της Άστον Βίλα με την Τσέλσι και δεν παρέλειψε την μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League.

Την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά με την Τότεναμ για τη μάχη της τετράδας έχασε η Άστον Βίλα με την Τσέλσι. Παρότι οι Villans προηγήθηκαν με 2-0, οι «μπλε» κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και να φύγουν από το «Βίλα Παρκ» με έναν βαθμό, στερώντας από τους γηπεδούχους τη νίκη.

Πλέον η Άστον Βίλα στρέφει την προσοχή της ολοκληρωτικά στον Ολυμπιακό (02/05) ενόψει της πολύ μεγάλης αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» στο «Βίλα Παρκ» για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «μπλε» για τη μάχη που δίνει η Βίλα για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League ενώ δεν παρέλειψε το ματς με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι θα είναι πολύ δύσκολο.

«Την περασμένη χρονιά θέλαμε να παίξουμε στο Conference League. Φέτος θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League αλλά η Τσέλσι έδειξε τη δυναμική της. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό και την κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στην Τσέλσι. Μετά την ισοπαλία, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη. Θα είναι δύσκολο», τόνισε ο Έμερι ο οποίος μίλησε και για τους Τίλεμανς και Μαρτίνες που αμφότεροι αποχώρησαν πρόωρα με ενοχλήσεις.

Subscribe

Related articles

Επαγγελματίες οι Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης και Χνάρης του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έκανε γνωστό πως οι Ζαχαριουδάκης, Πιστικός,...

Νέο συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό ο Τσομπανίδης

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του...

Η Αλαβές έσπασε το σερί της Τζιρόνα στο 90+9′

Η Τζιρόνα βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη στην...

Βλέπει… αστέρια η Μπρεστ, παραμένει στα δύσκολα η Χάβρη

Η Μπρεστ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο Champions...

Ο ασταμάτητος Γκιρασί χάρισε το «διπλό» στη Στουτγκάρδη

Με χρυσό σκόρερ τον Σερού Γκιρασί, η Στουτγκάρδη...

Η απάντηση του Γαρπόζη για το μέλλον του στην ΑΕΛ

Ο Αλέξης Γαρπόζης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά...

Με Γιουμπιτάνα κόντρα στον Αστέρα ο Ατρόμητος

Με τον Κορακάκη υπηρεσιακό και τον Γιουμπιτάνα στην...