Ώρα ημιτελικών: Η δοκιμασία του Ολυμπιακού και η… εκδίκηση του Παναθηναϊκού

Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδος, πράξη δεύτερη. Μετά τις δύο μέρες των προημιτελικών, ήρθε η ώρα να μάθουμε το ζευγάρι του τελικού, που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (18:00) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη των κίτρινων στο ΟΑΚΑ, με τους Πράσινους να θέλουν… εκδίκηση και φυσικά την πρόκριση στον τελικό. Οι δύο ομάδες είχαν μία μέρα παραπάνω ξεκούραση με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν του ΠΑΟΚ και το «τριφύλλι» της ΑΕΚ.

  • Διαβάστε επίσης: O Φουρνιέ, οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός

Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και έμεινε προληπτικά εκτός, και έτσι ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι θα πάρει τη θέση του. Από την άλλη, ο Γιάννης Καστρίτης δεν έχει καθόλου στη διάθεσή του τον Ρομπέρτο Γκάλινατ, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Φίλλιος.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας (21:00), ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Προμηθέα σε ένα ματς που δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Οι Ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στο Περιστέρι, ενώ οι Πατρινοί έπαιξαν στο… ρελαντί και διέλυσαν τον Πανιώνιο.

Στο… μυαλό του Μεντιλίμπαρ – Οι σκέψεις για το ντέρμπι στην Τούμπα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον τραυματία Νάιτζελ Γουίλαμς-Γκος που υπέστη έναν μυικό σπασμό στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού στον προημιτελικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός, με τον Μπραζντέικις να επιστρέφει. Στο άλλο στρατόπεδο, ο Ηλία Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Ράιτ: «Κρατάω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα»

Ο Μόουζες Ράιτ μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού...

Αυτή την Ευρωλίγκα θέλει ο Μποντιρόγκα – Με «χειρουργεία» από… Ντιφαλάδες

Το «χειρουργείο» που έκαναν οι διαιτητές στον Ολυμπιακό, στον...