Ο Μποντιρόγκα τον «έσφαξε» ξανά γιατί ο Ολυμπιακός κοιτάει…

Όταν γίνεται μια φορά, λες συμβαίνουν αυτά. Όταν διπλώνει το «κακό» αρχίζεις να ψιλιάζεσαι. Όταν πλέον γίνεται συνήθεια και ο Μποντιρόγκα με τους… κομάντο του σου «ρίχνει πιστολιά» στο 1-1 της Βαρκελώνης τότε παίρνεις τα μέτρα.

Ο Ολυμπιακός όμως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και έτσι είδε ξανά τα «κοράκια» του Μποντιρόγκα να τον «σφάζουν» μέσα στο ΣΕΦ με το έτσι θέλω. Το σφύριγμα του γελοίου Γάλλου διαιτητή να δώσει τρεις βολές σε νεκρό χρόνο στην παράταση στην Μπαρτσελόνα ανακαλύπτοντας φάουλ του Πετρούσεφ δεν το έδιναν στο φιλικό της Γερμανίας του Χίτλερ απέναντι στον Πελέ και τον Αρντίλες.

  • Διαβάστε επίσης: Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα ο Μεντιλίμπαρ (pics)

Για να φτάσουμε μέχρι εκεί βεβαίως είναι ξεκάθαρο πως αυτό πλέον που ευθύνεται είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Έγραφα μετά την Βαρκελώνη πως οι Αγγελόπουλοι έχουν επιλέξει έναν δρόμο και τον συνεχίζουν ότι και να γίνεται γύρω τους σε αντίθεση με άλλες πρακτικές κατακριτέες από όλους τους υγιής φιλάθλους.

Στην ζωή όμως δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο. Υπάρχει και το γκρι. Και όταν έχεις τέτοια σημάδια όπως είχε ο Ολυμπιακός και στην Βαρκελώνη αλλά και συνολικά στην φετινή Ευρωλίγκα τότε δεν νοείται να ανέχεσαι τέτοια διαιτησία μέσα στο σπίτι σου. Πραγματικά είναι σαν να σου λέει κατάμουτρα ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, που είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να δέχθηκαν να τον βάλουν σε τέτοια θέση και οι ερυθρόλευκοι, πως ότι και να κάνεις η Μπαρτσελόνα θα περάσει.

Και όπως και στο δεύτερο ματς, έτσι και τώρα η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει το ματς χωρίς να χρειαστούν να βάλουν… καλάθι και τα «κοράκια» του Μποντιρόγκα. Όμως όπως και στο δεύτερο ματς, έτσι και τώρα δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Το μόνο που έχουμε πλέον μάθει ξεκάθαρα είναι πως η Ευρωλίγκα του Μποντιρόγκα δεν θέλει τον Ολυμπιακό να είναι ψηλά, δεν τον θέλει σίγουρα να είναι στο Φάιναλ-4 και ουσιαστικά το κατάφερε. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως μπορεί να γυρίσει αυτή η σειρά παίζοντας αυτός ο Ολυμπιακός, που και πάλι δεν ήταν αυτός που έπρεπε, απέναντι σε αυτή την διαιτησία και την Μπαρτσελόνα που είναι πραγματικά μια σπουδαία ομάδα.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82: ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ στο ΣΕΦ: Αλήτικη διαιτησία «καθάρισε» τους ερυθρόλευκους

Καλό είναι λοιπόν η διοίκηση του Ολυμπιακού να δει και το γκρι, γιατί έτσι θα χαθεί όχι μόνο το φετινό Φάιναλ-4 αλλά και πολλά ακόμη, φέτος και στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Παίζουν μονόπολη για την υπογραφή του Κβιλιτάια

Χωρίς υπογραφή παραμένει το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον...

Παναθηναϊκός: Hearts in Berlin, Eyes in OAKA

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δίνει στους φιλάθλους της...

Η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου

Οι νέες δυσφημιστικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά...

Μια έρευνα του Gazzetta στο top-10 της Ευρώπης για το 2023!

Η έρευνα του Gazzetta για το sportswashing συμπεριλήφθηκε...