Ψηφίστε τον MVP της ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού (poll)

Ο Ολυμπιακός «γράφει» ιστορία και το Gazzetta δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να αναδείξει τον κορυφαίο παίκτη των «ερυθρολεύκων» στην ξέφρενη πορεία του μέχρι τον τελικό του Conference League.

Την κορυφαία ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας του «τρέχει» ο Ολυμπιακός και πλέον στις 29 Μαΐου θα επιδιώξει να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Τότε θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, αλλά ανεξαρτήτως τι θα συμβεί τότε το πρόσημο είναι ήδη…. πολύ plus τους «ερυθρόλευκους».

  • Ιμπόρα στο Gazzetta: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Conference League αλλά πρώτα θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας»

Στο διάστημα του χρόνου, από τις 10 Αυγούστου που ξεκίνησε η εκτός συνόρων πορεία του club, προέκυψαν αρκετοί «πρωταγωνιστές», αφού ας μην ξεχνάμε η ομάδα μετρά μέχρι στιγμής 18 παιχνίδια σε Europa και Conference και εκείνο απέναντι στους «βιόλα» θα είναι το 19ο.

Αυτόματα ενδεχόμενη επιλογή του παίκτη που ξεχώρισε περισσότερο, έστω και ένα κλικ, ίσως και να προβάλει σαν ένα σταυρόλεξο για… δυνατούς λύτες. Είναι ο Ελ Καμπί των 15 γκολ, εκ των οποίων τα πέντε στα ημιτελικά κόντρα στην Αστον Βίλα; Είναι ο «κάπτεν» Φορτούνης των πέντε προσωπικών τερμάτων και των 10 ασίστ; Είναι ο Τζολάκης με τις κομβικές του επεμβάσεις, κυρίως τα πέναλτι που έπιασε στην Τουρκία; Είναι ο Ιμπόρα που στην Μεντιλίμπαρ εποχή έχει αναγορευτεί σε ρόλο ηγέτη; Είναι ο Ποντένσε που μεταξύ άλλων «υπέγραψε» το επικό 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ; Ή μήπως ο Κάρμο ή ο Τσικίνιο;

Το Gazzetta δίνει τον λόγο σε εσάς και σας ζητά να τον επιλέξετε…

Loading…

Subscribe

Related articles

Μεγάλη επιστροφή της Γιούβε, 3-3 από 0-3 μέσα στην Μπολόνια

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει στο 76' με...

Η διετία Αλμέιδα στην ΑΕΚ μέσα από τους αριθμούς

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπλήρωσε απόψε δύο ημερολογιακά έτη...

Για πρώτη φορά στην ιστορία!

Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι πια στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ....