Τεράστιο διπλό στο «ΓΣΠ» για την ΑΕΚ, 1-0 την Ομόνοια

Με γκολ από έναν «πρώην», η Ομόνοια ηττήθηκε στο ΓΣΠ από την ΑΕΚ (0-1) και έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Λάρνακας.

  • Βάρος στα μετόπισθεν, αλλά με ευκαιρίες εκατέρωθεν
  • Γκολ από έναν «πρώην» και απόδραση με διπλό από το «ΓΣΠ»
  • Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Με ένα καταπληκτικό γκολ του Λόπες, η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς κόντρα στην Ομόνοια (1-0), αυξάνοντας τη διαφορά από το «τριφύλλι» στους τέσσερις βαθμούς. Πλέον, η ομάδα της Λάρνακας έκανε ένα σημαντικό βήμα για να τερματίσει σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ συνεχίζει να κάνει όνειρα τίτλου.

Βάρος στα μετόπισθεν, αλλά με ευκαιρίες εκατέρωθεν

Στο πρώτο μέρος, κυριάρχησε η τακτική, με τις δυο ομάδες να δίνουν τεράστια σημασία στα μετόπισθεν, λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα. Στο 13’ ο Λέδες δοκίμασε από μακριά να απειλήσει με ένα καταπληκτικό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο. Μετά από έξι λεπτά, οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή, με τον Γκάμα να βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά το σουτ του να κοντράρει στον Κουλιμπαλί και να μην πηγαίνει προς την εστία. Στο 29’ σημειώθηκε μια τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια, όταν μετά από κόρνερ του Μπεζούς, ο Σεμέδο βρέθηκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του πήγε άουτ. Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους, χωρίς κάποια άλλη μεγάλη στιγμή.

Γκολ από έναν «πρώην» και απόδραση με διπλό από το «ΓΣΠ»

Το δεύτερο μέρος είχε το ίδιο σκηνικό, χωρίς να καταγράφεται κάποια μεγάλη στιγμή, μέχρι το 63’ όπου οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το ΓΣΠ. Ο Φαράζ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Παναγιώτου απομάκρυνε, αλλά έστρωσε την μπάλα στον Λόπες, ο οποίος «πλήγωσε» την πρώην του ομάδα με ένα υποδειγματικό σουτ. Μάλιστα, δεν πανηγύρισε το γκολ ως ένδειξη σεβασμού στο «τριφύλλι». Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματος τους, έχοντας μάλιστα ευκαιρία για το 0-2 στο 77’, όταν ο Μιλίτσεβιτς εκτέλεσε το φάουλ, το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου (89′ Κασάμα), Χαμάς, Αλιούμ, Κούσουλος, Χαραλάμπους (70′ Μπάκιτς), Σεμέδο (70′ Σιπριάνο), Μπέζους, Στεπίνσκι (89′ Κακουλλής).

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιουνγκού, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Γκαρσία (90’+2 Τόμοβιτς), Λέντες, Πονς, Γκάμα (62′ Σολ), Σάντος (46′ Φαράζ), Τόνγκια (90’+2 Καπτούμ), Λόπες (82′ Ναούμ).

Subscribe

Related articles

«Αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι ιστορία»

Μπορεί να το πάρει, μπορεί και όχι. Ό,τι...

Η ανάρτηση του Ομίλου Παλαιμάχων Ομόνοιας για τον χαμένο τελικό

Με ανάρτησή τους ο Όμιλος Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας...

Κλοπ: «Θα είναι μεγάλο το διάλειμμα, ίσως και να τελείωσε…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι θα απέχει αρκετό...