Τεν Χαγκ: «Ο Σάντσο έδειξε τον λόγο που τον αγόρασε η Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εξήρε τον Τζέιντον Σάντσο για την απόδοσή του κόντρα στην Παρί και τόνισε πως αυτός είναι ο λόγος που η Γιουνάιτεντ… άδειασε τα ταμεία για να τον αποκτήσει.

Ο Τζέιντον Σάντσο είχε μεγάλες ορέξεις στο πρώτο ραντεβού της Ντόρτμουντ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League, καθώς με 12 επιτυχημένες ντρίμπλες δεν άφησε σε ησυχία την γαλλική άμυνα.

Ο Άγγλος αποδείχθηκε καταλυτικός στη νίκη των Βεστφαλών με 1-0 που τους έδωσε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του Παρισιού, με την εμφάνισή του να μην περνάει απαρατήρητη πίσω στο Μάντσεστερ.

Ο νεαρός εξτρέμ άλλωστε έχει ακόμα συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγωνίζεται ως δανεικός στη Ντόρτμουντ λόγω της ρήξης με τον Έρικ Τεν Χαγκ που τον οδήγησε στην έξοδο τον περασμένο Ιανουάριο. Παρόλα αυτά με τέτοιες εμφανίσεις ο Σάντσο αναγκάζει τη Γιουνάιτεντ να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του, κάτι που παραδέχθηκε μέχρι και ο… Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός μάλιστα εξήρε τον 24χρονο για την απόδοσή του κόντρα στην Παρί και τόνισε πως έδειξε τον λόγο που η Γιουνάιτεντ… άδειασε τα ταμεία της για να αγοράσει από τη Ντόρτμουντ.

«Χθες έπαιξε πολύ καλά και είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Απέδειξε τον λόγο που η Γιουνάιτεντ τον αγόρασε και έδειξε ότι εκπροσωπεί μια υψηλή αξία για τη Γιουνάιτεντ, κάτι που είναι πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος για τον Σάντσο, για την εμφάνισή του και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά.

Subscribe

Related articles

Ξανά θεραπεία ο Μούργκ, κρίνεται αύριο η συμμετοχή του με Άρη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον...

Επίσημη η παραμονή Πετράκη στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του...

Όλα έτοιμα για τον σπουδαιότερο αγώνα στην ιστορία της Πάφου!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου...

Η… τραμπάλα με τους Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ

Ημέρα έντονων διεργασιών είναι η σημερινή για τον...

Στο MEGA ο ιστορικός τελικός Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην...